Северин от затвора: “Oбещаха много пари, за да си призная, казаха ми, че ще ме изкарат луд и ще ме освободят, а сега искат да ме убият“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Северин Красимиров пред журналист в затвора е заявил, че никой не е убивал в България, разбра 365 Новини.

Според думите му някой му обещал много пари за да избяга от България и после да се признае сам за виновен. Обещали му да го изкарат луд и да не лежи в затвора.

Мое ДНК по жертвата няма как да има, аз дори не съм я докосвал, телефона беше на пътеката, видях, че е скъп взех го и побягнах, понеже си помислих, че някой може и да си го търси и да ме набеди, че съм го откраднал.

Стефан Северин: Борисов знае, че ако рекат от Вашингтон и за два часа ще го нямаПубликуваме коментар на Стефан Северин по темата за Русия, САЩ и взаимоотношенията им с България: Ру…Nov 17 2019vijti.com

Чак след това разбрах, че има убита жена и че телефона е неин, но аз не съм извършител на убийство.

Прибрах се легнах да спя, после като се събудих, се чувствах много замаян явно ме бяха дрогирали и не осъзнавах нищо, леля ми каза, че майка ми ме вика в Германия и че има кой да ме закара, затова и тръгнах, обясниха ми, че се е обадила докато съм спял.

Не съм убивал никой и не съм носил никакви вещи на убитата в дома си. Според мен някой ме е излъгал и е обещал много пари на леля ми и на жена ми и другите им роднини, за да ме набедят за убиец.

Истинският извършител може и да се погрижи да ме ликвидират и физически, за да не бъде разкрит случая, а аз да остана и единственият заподозрян и обвинен за убийството на тази жена, която изобщо не съм докосвал.

На въпрос, защо тогава българските власти твърдят, че той е убиеца и разполагат с всички доказателства за това, Северин Красимиров е обяснил, че в България ромите нямат права и за всичко са виновни те.

Особено, когато има извършени такива тежки престъпления като това.

Жестокият убиец Мартин е на път да отърве доживотния затвор по схемата „Северин“Обвиняемият за смъртта на малката Кристин Георгиева от сливенското село Сотиря Мартин Трифонов най-в…Aug 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!