Рожденият ден на Ванга напълни Петрич с хора: Писма до пророчицата сбъдват най-съкровените мечти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пророчицата Ванга вчера /31 януари/ имаше рожден ден.
От сутринта в къщата на ул. Ванга 10,
в Петрич беше пълно с хора, пише struma.com
Млади хора от района и страната посещават къщата на Ванга на този ден и оставят дарове за здраве на децата си,
в така наречената молитвена стая. И днес има оставени такива под иконите, които приживе Ванга използваше за молитвите си.
Трогателно писмо на млада майка, която се сдобила с рожба след молитви в тази стая, бе оставено на видно място.
Ванга рядко греши: Ето докога духът на Преподобна Стойна ще бди над България83 години след смъртта на Преподобна Стойна храмът й край мелнишкото село Златолист не престава да с…Jan 31 2019vijti.com

Припомняме, че с години се водят спорове около рождената дата на Ванга. Въпреки, че преди няколко години фондация «Ванга» доказа с оригинални документи, включително и с кръщелното ѝ свидетелство, което дойде от родното ѝ място Струмица в днешна република Македония, че датата на нейното раждане е 3 октомври 1911 година, в Уикипедия продължава да стои като рождена дата 31 януари 1911 година: „За нас тази неточност отдавна е поправена“. Ние честваме рождения ден на пророчицата всяка година на 3 октомври, обясни Иван Драмов, председател на фондация «Ванга». Самата тя приживе винаги е черпила на 3 октомври“, категоричен е Дамов. Всяка година фондация Ванга почита рождения и ден на тази дата в м. Рупите, където тя посрещаше хората, които имаха нужда от нейната помощ.

Нека припомним някой от най-важните съвети на пророчицата
1)Земята е нашата майка. Пазете я, почитайте я.
Земята ни храни и търпи, но понякога се надига и наказва.
Тя може много тежко да наказва…
2)Вие тровите земята, храните потомството си с отрови, а после идвате и се оплаквате:
„Ох, колко хора са хванали рак, колко нови болести плъзнаха… Помогни, Ванге!“ Вразумете се, докато е време, иначе ще страдате.

3)Не късайте цветята! Всяко цвете е като едно слънце или баня. Когато ги гледаш и им се любуваш, ти получаваш такова освобождение, както от слънцето или както след баня. Когато ги късате, не забелязвате как те плачат… Тъжно е да се откъсне клонче от дърво или от люляк, макар и там да остават и други цветове. А колко скръбно е да се откъсне лале или кокиче – то е все едно майка да изгуби единственото си дете… Говорят ми растенията, но те са много, а аз успявам да запомня малко.

4)Цветята са живи същества, излъчват енергия, дават сила. По това как растат в една къща, ще разберете има ли любов и хармония в нея.

5) Не подарявайте откъснати цветя – така носите скръб на хората. Откъснатото цвете плаче като малко дете.

6) Светът е започнал с билките и с билките ще свърши. Но билките от една страна лекуват само хората, които живеят в нея. Така е определено. Всеки да се лекува със своите билки.

7) Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата чрез билките и да излекува болния организъм. За всяка болка има билка.

8) В Природата е написано кой как да се лекува. Четете езика на Природата – чрез нея Бог говори.

9) Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отравя и природата вече се задъхва.

10) Земята е жив организъм. Не я гневете! Изучавайте нейния език и нейните закони и ги спазвайте, за да живеете по-дълго и по-добре. Ако сте внимателни с нея, тя ще ви даде много. Ако я гневите, ще ви накаже, защото е по-силна от вас. Колко години гледам вече: цели градове има погребани под земята след природни катаклизми, колко древни цивилизации са си отишли…

11) Не се плашете от болестите – имайте вяра. И най-здравият, ако няма вяра, ще умре.

12) Медицината прави чудеса, но и Бог прави чудеса.

13) Има два вида болести: едните се лекуват с бабински церове, другите – с професорски. Да знаете точната диагноза, това е най-важното за лечението. / Движете се повече и работете. Мързелът е болест, която уврежда не само нравствено, но и физически. Чистотата да се издигне в култ! Замърсяването, било то физическо или духовно е обратно на създаденото от бога, което е винаги и чисто, и красиво.

14) Не стойте на течение, не стойте на влага, не пийте студена вода. От простуда стават повечето болести, от влага. /Пийте често чай от горски плодове и растения. Те са чисти и са извор на здраве. Поне веднъж седмично яжте варено жито и пийте водата, за да се очиства организма ви и да имате сили.

15) Тези, дето са нервни, тези, дето се страхуват от това, от онова – те не са болни. Акълът им е болен. Нека се прегледат, на невролог да отидат, на бани нека идат и да му пуснат края. Със страх не се живее.

16) Защо пушите, бе хора!? Ако това е хубаво, и мъжете, и жените щяха да имат комини на главите! Махнете тютюна, живейте по-дълго и без болести.

17) Няма нищо по-страшно от отчаянието. То е най-лошата болест. Няма цяр за него – то разяжда отвътре. / Не спете на пода и близо до земята. Низшите духове са там и могат да ви обсебят


Източник: Блиц
Чудотворната билка на Ванга топи по килограм на ден, само трябва да знаете как да я приготвитеБитката с наднорменото тегло е ежедневие за милиони хора. В арсенала са включени лекарства, хранител…Jan 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!