Революционно откритие: Плевел лекува рака на гърдата?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Професор в Лондонския университет „Роял Холоуей  направи революционно откритие, което може да се окаже от сериозно значение за лечението на рака на гърдата.

Алесандра Девото открива, че листа от Arabidopsis thaliana „крес от тали“ са в състояние да спрат  растежа на агресивните клетки.

Изпариха с лазер рак на простатата и на бъбрека на двама мъжеЗлокачествени туморни образувания на простатата и на бъбрека на двама пациенти са били успешно „изпа…Oct 21 2020vijti.com

Листата са били третирани с растителния хормон язмонат, след което са инкубирани с ракови и неракови клетки и е установено, че само „лошите“ спират да растат.

Този непретенциозен плевел може да предложи щадящо лечение на рака, като се има предвид, че повечето терапии обикновено са токсични и увреждат и здравите клетки.

„Растението много прилича на „Пепеляшка“ от света на лечебните растения – никой не смяташе, че е специално, но показа истинските си цветове чрез нашето изследване. Откритието има важни последици при разработването на лечения за рак и за други заболявания “, вдъхва кураж проф. Девото.

Как да се предпазим от рак на маточната шийкаРакът на маточната шийка е вторият най-често срещан тип рак сред жените. Всяка година това злокачес…Oct 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!