Пристигнаха 12 автобуса с наши сънародници от рискови държави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дванадесет автобуса със завърнали се наши сънародници от рискови държави са конвоирани за последните 24 часа от ГКПП „Дунав мост 2“ до вътрешността на страната.

Доктор от Китай обяви кога можем да очакваме края на коронавирусаКоронавирусната пандемия може да свърши през юни, ако страните се мобилизират да се борят с нея. Тов…Mar 17 2020vijti.com

 

Това съобщи областният управител на Видин Момчил Станков, който заедно с кметът Цветан Ценков призоваха жителите на областта да спазват разпоредбите на Кризисния щаб, предава БТА.

В област Видин няма установен случай на заболели от коронавирус, 87 души, пристигнали от рискови държави, са поставени под карантина. Дванадесет души, служители в областна администрация са излезли в отпуск от днес, съобщи Станков. В община Видин са оставени по един служител от отдел на работа, като ежеседмично те ще бъдат сменявани, съобщи Ценков.

Вместо меден месец – коронавирус! Младоженци първи отидоха при заразените в „Пирогов“Преди две години д-р Ая Таха и съпругът й д-р Сезен Хабилов  помолиха за помощ в социалните мрежи, з…Mar 17 2020vijti.com

Източник:дунавмост

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!