Правя само 2 курса вечер и съм като кукла в огледалото на сутринта- рецепта на повече от 500 години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Козметичната индустрия напредва с бързи темпове. И изглежда, че с всички тези пептиди, екстракти с ниско молекулно тегло и микрокапсули с активни съставки в серуми, лосиони и кремове, като цяло можем да забравим за безмилостното влияние на времето върху кожата. Уви!

Иновативните продукти за грижа за кожата се размножават и жените продължават да използват рецепти за красота, които са били известни на техните пра-прабаби. Защото те са ефективни!

Ние намерихме стара, но ефективна рецепта за подмладяваща маска . Известно е, че Ан Болейн, майката на английската кралица Елизабет I, го е използвала, за да се грижи за кожата си, така че тя да остане свежа и еластична възможно най-дълго. Опитайте и вие и ще се убедите сами!!.

Имайте предвид, че този инструмент не може да се нарече еднозначно маска. По-скоро програма за грижа за кожата в четири стъпки . По-добре е процедурата да се извършва вечер: по време на сън кожата интензивно се възстановява и обновява. На сутринта ефектът ще се утрои!

Ще ви трябват 4 чаши

На първо място 2 с.л. счукани овесени ядки (люспи) и 2 с.л. растително масло. Разбъркайте добре. След това настържете 1 малка обелена ябълка. Към нея добавете 1 ч.л. лимонов сок и течен мед.
Изсипете 100 мл кефир или кисело мляко в третата чаша, добавете 1 ч.л. морска сол, разбъркайте.

Най-добрият елексир за студените дни: Оригиналната рецепта за греяно виноCтyдeнитe дни и нoщи нaвън ca нaй-дoбpoтo вpeмe зa гpeянo винo – glühwеіn, тpaдициoннaтa зимнa нaпит…Feb 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!