Почина и духовният баща на сина на Ламбо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„На рождения ден на баща ми Стефан Данаилов почина и човекът, който ми е помагал много с напътствия, с духовни съвети, с всичко – отец Ефрем, който живееше в Аризона. Много ми беше мъчно, но знам, че и двамата са на по-добро място“. Така синът на големия актьор Стефан Данаилов – Владимир, се прости и с още един свой приятел и духовен баща. „Той беше жив мъченик, помагаше на всички, беше зареден с много любов, раздаваше я, не оставяше никой на пътя“, обяснява още Влади.

Ройтерс за Стояна Мутафова: Почина една от най-възрастните актриси в светаЦяла България е потънала в скръб. Не, цял свят е потънал в скръб, защото загубихме една жена-стихия,…Dec 10 2019vijti.com

Отец Ефрем е роден във Волос, Гърция, на 24 юни 1927 г. Живее в гръцкия православен манастир „Св. Антоний“ в щата Аризона, САЩ. „Той бе духовен отец на четири манастира в Атон, няколко манастира в цяла Гърция и многото манастири, построени по неговите молитви и усилия в Америка и Канада“, представи ни светия човек Данаилов.

С отец Ефрем се прощават хората в храма

Човекът, от когото Влади се е учил на добролюбие, продължава да е в сърцето му. „Както и баща ми. Знам, че болката е голяма от загубата, но сигурно няма нищо случайно в това, че двамата човека, които много обичах, си отидоха по едно и също време. Тежко ми е“, сподели Влади.

Влади шофира зимна шейна до Виктория. Двамата се придвижват в снега с нея

В момента той продължава да взима изпитите си за доктор, които също не са леки, но е мотивиран да стане „един от най-добрите лекари“, каквато е била мечтата на баща му Стефан Данаилов. „Разбира се, че се радвам, че ще има зала в НАТФИЗ, сцена и булевард на името на тате. Той го заслужава. Стоянка Мутафова също“, категоричен е Владимир Данаилов.

Влади Данаилов беше впечатлен и от Стоянка Мутафова

Източник: Днес.БГ

Дете почина в училище във ВрацаМомиче е починало във СУ “Христо Ботев“ във Враца.   Невиждана трагедия се е случила тази сутрин в …Dec 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!