Помните ли командоса Ангел, който уби полицай заради фаталната Люба – в момента никак не му е леко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В неделя почернените майка и сестра на полицая от Сопот Добромир Лазаров правиха помен 1 година без любимия си син и брат. На тъжното събитие са отишли и много полицаи от РУ Карлово и участъка в Сопот.
На 21 май се навърши точно 1 година без Добромир Лазаров. Тъжна и непрежалима загуба. В момента тече процес срещу убиеца на полицая. Командосът Ангел Желязков и фаталната полицайка Люба Алексова са в ролята на обвиняем за причиняване на смърт и на свидетел. Люба от РУ Карлово се премести в Пловдив, Желязков продължава да ходи на работа в 68 бригада Специални сили в Пловдив. Двамата вече са разделени, всичко е по старому, животът тече, само Добромир никога няма да се усмихне и да прегърне малката си дъщеричка, която остана сираче.
Любовта ме тласна към убийството на най-добрия ми приятел, не спирах да се тормозяБеше мъглива ноемврийска сутрин. От часове валеше дъжд и нямаше никакви изгледи скоро да престане. З…Jan 25 2019vijti.com

Припомняме, че на фаталния 21 май преди една година се случи непоправимото, което беляза съдбата на близките на Добромир хора. Люба Алексова е имала паралелна връзка и с Добромир, и с Желязков по едно и също време. Намеренията на Добромир са били много сериозни към младата жена, помагал й е всячески, имал е чувства към нея.
На 21 май миналата година Люба и Желязков се прибрали в апартамента си в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Малко след това там отишъл и полицаят Добромир Лазаров.

45-годишният мъж тръгнал от Сопот за Пловдив, вероятно повикан от изгората си. За съжаление това било последното му пътуване. Около 23 часа между двамата конкуренти за сърцето на фаталната дознателка на улицата избухва скандал. Военният извадил нож и пробол многократно полицая, който бил откаран в много тежко състояние в болницата, където по-късно издъхнал от раните си.
Според близките на жертвата убийството не е станало инцидентно, а определено е било планирано и добре премерено, както и извършено професионално. Делото във Военен съд Пловдив продължава.
Кристина Иванова
Източник: БЛИЦ
Мегз съсипа жената на Румен Рончев, накара я да мисли за самоубийствоИcтинcĸa дpaмa пoд тeпeтaтa, Meгз дoĸapa нepвeн cpив жeнaтa нa Pyмeн Poнчeв, пoлoвинĸaтa мy плaши cъ…Apr 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!