Освен боклука на Европа, складираме и изгаряме и боклука на Африка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Финландия залага 4-дневна работна седмица, при 6-часов работен ден, а в България правителството се подготвя за въвеждане на 9-часов работен ден, при 5-дневна работна седмица. Който иска, нека работи и по 16 часа на ден, но има ли работодател, който е готов да плаща по 8 евро/час и 10 евро/час след 8-ия час?

Дарения на боклука (СНИМКИ)Възмутени жители на монтанското село Якимово споделиха снимки от изхвърлените на боклука дарения в п…Dec 26 2019vijti.com

Стресът и дългият работен ден не водят до качество и висока производителност на труда, а до рак, болнични, инфаркт и инсулт! И зле свършена работа! Но нашият диктатор това още не го е разбрал, нито фелдфебелът му Сачева.

За радост на дечурлигата и безводния апокалипсис, освен боклука на Европа, складираме и изгаряме и боклука на Африка. Затова Нено Димов усърдно крие от медиите кои са фирмите-вносители.

Стоян Тончев

Нова площадка с боклук от Италия бе открита във ВрацаВластите се натъкнаха на нов боклук от Апенините. Въпросното “находище“ е открито във Враца при пр…Jan 5 2020vijti.com

Източник: dunavmost

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!