„Няма такава държава“ – на няма такъв адрес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият шоумен Слави Трифонов е учредил партията си „Няма такава държава“ на несъществуващ адрес, научи ексклузивно и първо Lupa.bg. Според документите на пряснопоявилата се формация централата й се намира в столичния район „Възраждане“. Точният адрес, който до вторник вечерта бе свободно публикуван и на сайта на политическия проект, а днес вече е заличен, е на улица „Одрин“ №70, ет. 7, ап. 18. Наш репортер обаче установи, че там има единствено магазин и сервиз за алтернатори и… сграда в строеж.
По информация на Lupa.bg зданието дори още не е получило Акт16 и поне до края на годината няма да бъде официално открито.
Милен Цветков се връща на екран при Слави Трифонов: ТВ водещият със свое собствено предаване в новия проект на ДългияТВ водещият Милен Цветков се завръща на екран със свое авторско предаване в новия проект на Слави Тр…Oct 9 2019vijti.com

Но Трифонов вече е започнал да получава писма от свои фенове и бъдещи членове на партията си именно на адреса на този апартамент, въпреки че пощенски кутии все още не са монтирани. Не е ясно защо „Няма такава държава“ обявява несъществуващ офис. Към момента адресът може да се види само в учредителните документи на формацията, подадени в съда за регистрацията.
Софийският градски съд трябва да се произнесе за допустимостта на „Няма такава държава“ в рамките на следващия месец.

Споровете дали името на проекта на Дългия и ползваното от него лого със стилизирания национален флаг продължават, като юристи от ранга на проф. Огнян Герджиков обявиха, че това ще направи вписването на партията невъзможно.
В Закона за политическите партии не е ясно разписано изискване за седалището на управление на формациите, но остава голямата въпросителна защо Трифонов като неин лидер не я е вписал с адрес като останалите си 3 фирми – в НДК. И „Седем-осми“, и „Ермитаж Есте“, и „Сет 666“ се помещават там.


Иначе строител на суперлуксозната сграда е „Джи Ди Инвест Груп“, а шефът й – Георги Димитров обясни пред репортер на Lupa.bg, че не е инвеститор на проекта.
Според информационната табела на строежа това е Топ Хаус, а справка в държавните и частните търговски регистри ни отвежда до името на голямата фирма Реалвест, собственост на предприемачите Айнур Мустафа Гошкелов и Хайри Муса Кулов. Айнур Гошкелов е съпруг на бившия зам.-министър на околната среда и водите Фатме Илияз, която беше част от кабинета на Симеон Сакскобургготски, а Хайри Кулов е неин брат. От вида на сградата става ясно, че седмият етаж е разположен на поне 200 кв. метра площ. Средната цена за ново строителство в района е около 1400-1500 евро на кв. метра., което означава, че Трифонов е извадил не по-малко от половин милион лева за централата на бъдещата си партия.
Източник: Lupa.bg
Миролюба Бенатова: Отказах на СлавиМиролюба Бенатова опроверга лично плъзналите слухове, че е част от новия проект на Слави Трифонов. Н…Oct 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!