Нинова се разгневи в мрежата след истината за връзките й с Решетников

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трябваше да минат три години, да се изпишат стотици страници лъжи, да се излеят тонове помия по мен и президента Радев, за да излезе накрая истината наяве. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във „Фейсбук.

Ето имотите, с които Слави Трифанов влиза в политикатаКато председател на политическа партия Слави Трифонов влиза в Регистъра на лицата, заемащи висши пуб…Oct 10 2019vijti.com

Коментарът й идва след казаното от главния прокурор Сотир Цацаров, че тя и Румен Радев нямат общо с досъдебното производство за ген. Решетников. „Питам сега Плевнелиев, който беше превърнал тази тема в смисъл на живота си – къде сте? Къде е Местан, който искаше специална анкетна комисия да разследва случая? Имаше един министър на Борисов – Трайчо Трайков, който пък предложи да ме подложат на детектор на лъжата.

А и самият Борисов неведнъж се упражни на наш гръб с президента Радев за своя изгода.
Няма да изреждам всички знайни и незнайни фалшификатори на политическия живот. Ще кажа само – времето е най-добрият приятел на почтения политик.

То доказва правотата му. Важно е той да има силата да го дочака. Но и времето е най – големият враг на подлеците. То ги разобличава. А народът решава бъдещата им политическа съдба“, пише още Нинова.

Маги Халваджиян беснее срещу Слави: Спечелих всички съдебни дела, шоуто е изчерпано, а за политиката няма силиТВ продуцентът Маги Халваджиян заяви в свое интервю, че Слави Трифонов лъже, че е спечелил делата ср…Jun 19 2019vijti.com

Източник: Blitz.bg:

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!