Николета посрещна рождения си ден с уникална рокля и ботуши с диаманти за 20 бона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

По традиция всяка година рождените дни на Николета Лозанова са истински пир за сетивата. Изключение не направи и празникът на красавицата тази година.

Най-известната плеймейтка у нас е вдигнала чутовен купон с най-близките си хора в известен столичен клуб. Лозанова публикува изкусителни снимки в профила си във Фейсбук, една от които е придружена със следния коментар: „Моето 31 вече е в миналото, а най-доброто в бъдещето ми тепърва предстои. Благодаря за живота, който имам, на хората до мен и за хилядите пожелания, които получих“.

Николета Лозанова за Алисия и Биляна Дол в „Папараци“: Няма какво да деля с тяхHиĸoлeтa Лoзaнoвa и Beнeтa Paйĸoвa ce cъбpaxa зa пъpви път в „Πaпapaци“ Hиĸoлeтa Лoзaнoвa зa пъpви п…Sep 16 2019vijti.com

Моето 31 вече е в миналото, а най-доброто в бъдещето ми тепърва предстои. Благодаря за живота, който имам, на хората до мен и за хилядите пожелания, които получих.

Gepostet von Nikoleta Lozanova am Sonntag, 1. Dezember 2019

Николета е посрещнала гостите си с меко казано скандална визия – прозрачна, отрупана с камъни рокля от своя моден гуру Филип Плейн. Дрехата е била гвоздеят в ревюто на дизайнера от колекцията му за 2020г. и е уникат – произведена в една единствена бройка, съобщи HotArena.

Bedroom Premium Mladman Cakes Philipp Plein Globalbrandsstore.com Party Deluxe Events Decor Diamanti Grande Lounge Bar

Gepostet von Nikoleta Lozanova am Sonntag, 1. Dezember 2019

През последната седмица рожденичката е била на тръни, тъй като буквално часове преди купона роклята е пристигнала в София от Щатите, където са я снимали за корицата на „Vogue“. Шедьовърът на Плейн НиЛо е съчетала с високи ботуши над коляното, също от последното ревю на дизайнера. Според запознати отрупаните с безброй камъни и диаманти чизми струват най-малко 20 хиляди лева.

Gepostet von Nikoleta Lozanova am Sonntag, 1. Dezember 2019

 

Николета Лозанова: Българските жени са лишени от класаСпоред Николета Лозанова българските жени са лишени от класа. Николета Лозанова се изповяда пред Вен…Sep 17 2019vijti.com

Източник: новините.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!