Нигерийци принудили българка да пие киселина, преди да я задушат с възглавница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двама нигерийци вързаха българка, принудиха я да пие киселина и я задушиха с възглавница.
Тежкото престъпление е станало в град Лагос и за него съобщи полицията в най-големия град в Нигерия, предава bg-voice.com.
Според тях жертвата е с български произход, въпреки че в профила си във фейсбук тя е написала, че е унгарка.

Охранител изнасили четири 15-годишни ученички след кражба в магазинМъжът умело използвал знанията за „слепите зони“ на системата за наблюдение и всичко, което се случи…Nov 14 2019vijti.com

Бернадет била съпруга на директора на компанията Maersk Nigeria Limited – Тохуос. Той е камерунец. През 2016-а година заел високата длъжност и двамата с Бернадет се преместили в Нигерия.

 

Нападателите – Оламид Гоке и Аде Аканби нахлули в дома им в Икои, един от най-скъпите квартали на Лагос. Първо ги пребили, след това ги ограбили и вързали. Принудили българката да пие киселина, а след това я задушили с възглавница. Минути преди това те успели да я накарат, да им прехвърли малка сума пари по сметка. Съпругът й оцелял. В момента се бори за живота си в болницата в Лагос.

Разследващите успели по-късно да арестуват Оламид и Аде. Двамата били служители в имениeто на Тохуос. Единият бил електротехник, а съучастника му – пазач.

Източник: dunavmost

Варненец изнасили родната си дъщеряМъж изнасили родната си дъщеря във Варна, тя опита да се самоубие. 40-годишният Стоян И. е с мярка з…Nov 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!