Неочакван обрат в отношенията между Слави Трифонов и бТВ: Медията му отправи ново предложение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В последвалите преговори се е появило предложение Шоуто на Слави да бъде наследено от ново забавно предаване, но без прякото участие на Трифонов.
Изненадващ обрат може да остави Слави Трифонов в бТВ, твърдят колегите от ПИК. Дългия е получил ново предложение да остане в първата частна медия, но не като водещ на собственото си предаване, научи ПИК. Както е известно, миналия месец Слави обяви, че вечерното му шоу слиза от ефир, а последното издание ще бъде на 31 юли. Патосът, с който Трифонов се сбогува със зрителите си, хвърли в шок телевизията, която не бе запозната с решението му да оповести раздялата им.
Часове по-късно медията разпространи официална позиция. В нея тя посочи, че е предложила на екипа да продължи шоуто с нов договор от есента, но изчакват отговора от „Седем-осми“.
Най-сетне се изясни: Слави Трифонов напуснал БиТиВи заради специфична клауза в новия договор, която никак не му се понравилаВ новия договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал Близо …Jun 5 2019vijti.com

В последвалите преговори се е появило предложение Шоуто на Слави да бъде наследено от ново забавно предаване, но без прякото участие на Трифонов. Ако двете страни си стиснат ръцете, този път Дългия ще дирижира събитията зад кадър. Идеята е фирмата му да продуцира ново шоу, което обаче да бъде поверено на Краси Радков.
Засега няма яснота относно точната концепция на новото предаване. Но се предполага, че то ще бъде отново хумористично и ще преобладават скечовете на актьора, който се превъплъщава в Гацо Бацов, Шишо Бакшишо, Отец Нафарфорий, Шиле Попйорданов, Станислав Христов Христосков и др.
Припомняме, че в предишния договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал
Близо два месеца след като Слави Трифонов изненадващо обяви, че няма да подпише нов договор с bTV и слиза от екран се появи истинската причина за разрива в отношенията между шоумен №1 и медията, пише lupa.bg.

Оказа се, че не става дума нито за пари, нито за натиск, както първоначално се смяташе. Телевизията просто е имала изискване към предаването, което никак не се понравило на Дългия.
В новия договор, който от bTV предложили на Слави, основните параметри се запазвали, само че имало специално добавена клауза – шоуто да не се занимава с политика и агитационна дейност.
Източник: flagman
Слави мие срама от провала на Криско и филхармонията: Трифонов обещал да помогне и го направил„Трябва ми помощта ти“ – това SOS съобщение изпратил Кристиан Талев на своя приятел Слави Трифонов с…Jun 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!