Нека стигне до всички! Адски боли ухапването! Отровни змии плъзнаха по пътя за

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За змии на пътя съобщава „Петрич нюз“ и предупреждава, че може да са опасни.

„Моля, да публикувате съобщение предупреждаващо разхождащите се по новия път до подгорските села, за наличието на отровни змийчета. Да си гледат в краката, а не в телефоните, най-вече младежите!“, посочват от медията.

Идва ли катастрофа? Откриха змия с две глави (СНИМКИ)Жител на индийския щат Одиша намерил в гората рядка двуглава змия, съобщи „Дейли стар“. Ракеш Мохали…May 11 2020vijti.com

Змията е пепелянка, посочват запознати в коментарите и предупреждават, че ухапването е болезнено.

 



Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане.“  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България – Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция „Една Жена Каза“. Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата „Ковид 19“ им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Учени разработиха робот-змия, който ще се използва за лечение на пациенти с инсултМалък робот, подобен на змия, е разработен за лечение на пациенти с инсулт, като изчиства запушвания…Aug 30 2019vijti.com

PETEL.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!