Нана Гладуиш скърби, изгуби скъп човек

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещата на „Съдебен спор” – Нана Гладуиш, загуби една от най-близките сътрудници във фондация „Една от осем”, която основа, за да подкрепя жените в борбата им с рака. Майката на двама сина Диана Гунева си отиде преди ден, пише HotNews.bg.

Нана Гладуиш: Не ми се умира. Не искам. Ще направя всичко ракът да умре преди менКогато чух за втори път диагнозата, се разпаднах. Повече от първия път. Сега искам да покажем с фо…Dec 19 2019vijti.com

„Тя беше част от Екипа на Една от 8 и в продължение на години помагаше на другите. Винаги слънчева, усмихната и позитивна, тя раздаваше надежда и приятелство на всички. Спомняме си смеха, танците, лудориите, нашите пътувания.”, съобщиха от фондацията.

Гунева завършва вариететна и телевизионна режисура в НАТФИЗ, танцува години наред като балерина в телевизионни предавания, спектакли в България и чужбина. Работи като хореограф, като междувременно се занимава с организирането на събития и пилатес, по която е инструктор.

След като е диагностицирана с рак, преминава през операция с отстраняване на едната гърда, последващи химио и лъчетерапия, а през 2014 година осъществява и реконструкция. Само преди месеци, Нана погреба майка си това е поредния удар на съдбата за красивата водеща.

Източник: Марица

Почина майката на Нана ГладуишПочина майката на тв водещата Нана Гладуиш, научи ексклузивно Lupa.bg. Майката на водещата на „Съдеб…Nov 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!