Най-доброто натурално слабително – остъргва дебелото черво от отрови, избавя от задържането на течности:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Запекът се появява, когато е налице затруднена дефекация и ако тя трае в продължение на три или повече дни. Почти всеки човек изпитва запек в определен момент от живота си и обикновено това не е сериозно. Болката в стомаха и подуването на корема обаче са неприятните симптоми на запека, които най-лесно изчезват чрез облекчаване на запека. 

Отвара чисти дебелото черво и го прави като ново-Лесно се приготвя у домаТози метод е особено ефективен при почистване на тялото на солените отлагания и е много полезен за с…Dec 12 2019vijti.com

Медицинските експерти са на мнение, че за възникването на запека  има няколко причини, сред които: липса на движение, възраст, стрес, лекарства, липса на фибри, някои витамини и други. Възможно е запекът да е вторичен ефект на друго заболяване, като в този случай трябва да се консултирате с лекар, за да откриете първопричината на проблема си, за да го разрешите.

запек

Запек

Някои симптоми на запек включват по-малко от две изпразвания на червата на седмица, напрежение при опит за дефекация, малки или твърди изпражнения, подут стомах и повръщане. Те причиняват изключително неудобство на страдащия, тъй като могат да накарат човек да се почувства летаргичен.

Ако имате нередовни изхождания повече от две седмици, важно е да предприемете действия. Лекарят може да извърши тестове, за да се опита да открие причината за проблема. Те включват кръвни и хормонални тестове, бариеви тестове за намиране на блокировка в дебелото черво или колоноскопия, за да се изследва допълнително какво се случва в дебелото черво.

Около десет процента от хората страдат от нередовни изхождания. Въпреки че има много варианти за облекчаване на запека, често е най-добре да се обърнете към натурално лекарство, което действа като ефективно слабително. Следната проста рецепта е използвана в стационарни условия и се дава на пациенти с тежък запек . Лесно е да се приготви и да получите страхотни резултати.

слабително сладко

За да си направите вкусното слабително сладко , използвайте една чаша фурми, една чаша сини сливи и пет чаши вряла вода. Нарежете фурмите и сините сливи на малки парченца и залейте с вода. Варете тази смес, докато стане гъста. Това количество ще е достатъчно за около три седмици. Приемайте по една чаена лъжичка дневно. Натуралното слабително може да се използва от хора на всяка възраст.

сушени сливи

Сините сливи са с високо съдържание на фибри и съдържат и сорбитол, който е естествена захар, която размеква изпражненията. Това облекчава запека за кратък период от време. Като алтернатива можете да залеете сушени сини сливи с вода и да ги оставите за една нощ, а след това да я изпиете на следващата сутрин. Това ще ви помогне за сутрешното изхождане.

Запекът е често срещан проблем и за съжаление не много от лекарствата за него са полезни, дори могат да навредят. По-добре опитайте естествения метод по-горе, за да помогнете на тялото си в неговите естествени функции.

Пие се преди лягане, а на сутринта изкарваш всичко от дебелото черво. До 15 кг отрови излизат от теб при редовна употреба: Напитката, която ще ви предложим днес, е една от най-полезните натурални напитки, тъй като ще дет…Feb 29 2020vijti.com

Източник:зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!