Мъж плаща наем една година, без да знае, че хазяйката е…ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Потребителка на TikTok на име Джейни, известна в социалната мрежа като jaynedoee0, е измислила невероятно хитър начин как да печели пари от апартамента си, като в същото време продължава да живее в него.

Как точно? Тя отдава апартамента под наем на собственото си гадже, което няма представа, че наемодателката, която получава пари от него всеки месец, е неговата приятелка.

Приятелят й плаща наема и сметките от една година, но през това време не е подозирал нищо. Момичето разказва, че притежава апартамента от повече от пет години, но не е обяснила как й е хрумнала идеята да стане едновременно наемодател и наемател и да забогатее за сметка на приятеля си.

Вдовицата на Филип Найденов-Фатик прибира всеки месец огромна сума от наемиАдриана Тюркмен трябваше да се заеме с бизнеса на мъжа си, след като той не убит преди 15 години Вдо…Sep 15 2019vijti.com



Доста потребители на социалните медии осъдиха действието на Джейни, като го нарекоха крайно неправилно. Мнозина са убедени, че момичето просто използва младежа за свои цели и изобщо не го харесва, докато други смятат, че хитрата собственичка на имота е намерила гениален начин да спечели пари.

„Това е ужасно. Просто се възползваш от бедния човек за свои цели“. Ако трябва да правите такъв план, за да бъдете с мъжа си, това е наистина тъжно“, Да, какво по-хубаво от връзка, изградена върху лъжа?“, Не знам, мисля, че това е инвестиция и подсигуряване на бъдещето в случай на прекратяване на връзката“, „Приятелко, разгадала си кода, от който се нуждаят много момичета“, коментират потребителите в мрежата.

Въпреки противоречивите коментари от страна на последователите ѝ, самата Джени не вижда нищо нередно в поведението си.

Видео>>>ТУК

Неочаквана тренденция на пазара на имоти, ето кои са най-вървежните квартали в СофияКупувачите на имоти в момента са добре запознати с условията на пазара и провеждат по-малко огледи н…Aug 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!