Мелания Тръмп с писмо до Борисов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е изпратила благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов, в което му благодари за красивите подаръци, които е получила от министър-председателя по време на посещението му в Белия дом, а именно – шал с традиционна българска шевица, както и българско розово масло.

Саня Борисова чака бебе, а кой е бащата? Саня Борисова показа наедряло коремче, след раздялата с Ники Илиев.  Актрисата изглежда е бременна…Feb 5 2020vijti.com

Борисов публикува писмото в личния си профил във Facebook.

„Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери”, написа Борисов.

„Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила красотата на българската шевица и нашето розово масло, с което сме прочути в цял свят. Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които й подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ. Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери. Още веднъж благодаря на Мелания Тръмп и на президента Доналд Тръмп за гостоприемството във Вашингтон. Те винаги са добре дошли у нас“, написа премиерът във Facebook.

Бойко Борисов: Няма държава с евро, която да е по-зле от нас„Не виждам в Европа държава с евро да е по-зле от България“, това заяви премиерът Бойко Борисов пред…Feb 7 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!