Мария Силвестър без грим и с бухнала коса-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Появиха се  кадри на телевизионерката, които са без каквато и да е обработка и филтри. Снимките са от почивката й на Занзибар, където е в момента.

Ексцентричната дама, която само преди броени дни чукна 44 е заедно със сина си Давид. Очевидно далеч от родна България, суетата не я притеснява особено и се показва без абсолютно капчица грим, лицето й е подпухнало и сякаш виждаме друга жена.

Мария Силвестър с първи коментар за 17 години по-младото си гадже (Снимки): Макар в момента да е болна от коронавирус, Мария Силвестър продължава да е активна в социалните мр…Nov 18 2020vijti.com

Винаги изправената й и добре подредена коса също е доста неглижирана и леко бухнала, точно като на току що събудила се.

Лъчезарната й усмивка обаче си е на мястото.

На Занзибар тв водещата на „Бригада нов дом“ е без младото си гадже Михаил Пенев, пише „Хотнюз“. Там е със сина си от актьора Силвестър Силвестров и приятелска компания. Синеоката дама обожава да пътешества с любимия си, който е цели 17 години по-млад от нея. Защо обаче се е лишила от компанията му този път, може само да гадаем.

Мария Силвестър падна в капана на К-19 и призна какви симптоми имаЗначително набъбва и броят на популярните звезди у нас, които стават жертва на коварния коронавирус.…Nov 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!