Лимузината на Валери Симеонов грубо гази правилата, нагло изпреварва през BUS лента

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Репортерът на предаването „Господари на ефира“ Боби Ваклинов успя да изненада за втори път със „Златен скункс“ вицепремиера Валери Симеонов. Журналистът посрещна Симеонов с думите: „Г-н Симеонов, честит ден на Народните будители! Вие сте един народен будител, защото събудихте недоволството на хората!“
„Миналата седмица казахте, че ако се извините няма да е искренно. Час по-късно се извинихте по настояване на коалиционния съвет. Ето сега, приемете скункса, макар и неискренно“, допълни иронично репортерът и заяви, че нещата вече не опират до извинение, а до оставка.
Неочакван обрат с подаръка на Слави Трифонов към омбудсмана, вижте развръзкатаОмбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и шофьор от НСО и от вчера демонстративно започна да…Nov 6 2018vijti.com

Предприел тактиката на мълчанието, лидерът на НФСБ побърза да влезе в чакащия го автомобил. Разбира се, напористият репортер се втурна по петите му, преследвайки го чак до сградата на Министерския съвет. В опитите си да избяга от преследващия го автомобил на шоуто, шофьорът на колата на Симеонов многократно наруши правилата за движение по пътищата, сред които и нагло изпреварване в BUS лента.
Така и вторият опит за връчване на „престижната“ статуетка на вицепремиера Симеонов се оказа неуспешен. От „Господари на ефира“ се заканиха да продължат да преследват политика.

Припомняме, че лидерът на НФСБ си навлече общественото недоволство със скандални изказвания по адрес на майките на деца с увреждания, като нарече протестиращите „кресливи жени“ с „уж болни деца“.
Те поискаха оставката на вицепремиера. Жените наблюдаваха дебатите по вота на недоверие от парламентарния балкон, след което направиха изявление заедно с депутати от левицата.

„Доживяхме да чуем от вицепремиер такива думи, това е абсурдно“, изригна Нинова. И в която и да е държава от ЕС той вече нямаше да е вицепремиер, заключи тя. Призоваваме Борисов да се определи и да каже – това ли е политиката на държавата към децата с увреждания, добави пред „Канал 3“ соцлидерката.
От своя майките нарекоха безумно изказването на Симеонов и поискаха да им донесе оставката си веднага при палатката на протестиращите пред Народното събрание. Ако не го стори, ще преминат към гражданско неподчинение. Възмутените майки поискаха и среща с премиера Бойко Борисов.

ФактиБГ
„Работодател съм, имам възможност“ – Слави Трифонов с жест към омбудсмана, вижте какво дава на Мая МаноловаЦелият държавен бюджет е опрял до служебната кола на Мая Манолова. Не е добре, господа управляващи, …Nov 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!