Лепа Брена пее във Видин срещу 30 бона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-бедният регион в Европа – българският Северозапад, показа, че заслужава съдбата си. Видин пръска непосилна за бюджета си сума за панаир, гарниран с чалга до оглушаване, кебапчета и бира на корем.
За да стане „върховно парти”, днес, 28 август, сряда, на сцената ще се качи легендарната турбо фолк певачка Лепа Брена. Нейният концерт е включен в програмата на джамбурето, започващо в 21 ч. на откритата сцена в двора на бившето военно поделение до крепостта „Баба Вида“.
Според информация от възмутени служители на общината, кметът се спазарил с Лепа Брена срещу „скромните” 30 хиляди лева!
Лепа Брена недоволна, принуди се да изнудва сина си Стефан ЖивойновичЛепа Брена иска още внуци Лепа Брена иска още внуци. Въпреки че всички в семейството на певицата са …Jul 20 2019vijti.com

Панаирът бе открит на 23 август. Първата вечер на сцената се изяви Цветелина Грахич, бившата вокалистка от „Шоуто на Слави“. После я смени неостаряващият сръбски певец Бобан Здравкович. На същата сцена след сърбина излезе Преслава, след това – Амар Гиле. На 30 август – отново сърбин – Саша Матич. Панаирът ще закрие Камелия на 31 август.
120 търговци с различни стоки вече отвориха щандове на панаира. За да е пълна гюрултията, има бирарии и всякакви сергии. За децата са предвидени въртележки, влакчета, люлки и др. Концертите са всяка вечер от 21 часа – от първия до последния ден на събитието.

Припомняме, че една от най-известните и обичани певици на Балканите, а и по целия свят, вече върти още един бизнес. Освен, че е собственик на музикална компания „Гранд Прадакшан“, заедно със Саша Попович, певицата е собственик на ресторант за бързо хранене, пише kurir.rs.
Заведението на Лепа Брена се намира в Нови Сад. Певицата е човек, който обича да говори за своите успехи, които не са никак малко, но само що се отнася до музикалната й кариера. Лепа Брена е на сцената от 37 години и безспорно жъне успех след успех на сцената.

Оказва се обаче, че певицата не се занимава само с пеене. Лепа Брена има и страничен бизнес, който обаче през последните години не й носи никакви печалби. Певицата има малко ресторантче за бързо хранене. То обаче носи само загуби на Брена. Тя е загубила 870 000 динара. Това не е малка сума и много хора биха сложили ключ на заведението за постоянно, затова е странно защо Лепа Брена не го прави.
През 2015-та година певицата загубила 438 000 динара, а през 2017-та година загубила 1 421 000 динара. Миналата година Брена е изкарала 42 000 динара, а през 2016-та година – 21 000.

Таен бизнес
В района обаче никой не знае, че певицата има такъв бизнес и продава сръбска скара. „За първи път чувам, че Брена продава скара. Това е невъзможно. Смешно е, че покрай парите, които изкарва от „Гранд“, се занимава с продажбата на храна, и никой да не знае за това 30 години. Мога да го разбера това, ако се изкарваха пари, но в друг случай, това са само загуби.
Възможно е да е направила този бизнес през 1993-та година, защото се страхуваше, че ще спре да пее, защото в региона по това време властваше инфлацията. Все пак знам всичко за нея, така че е странно да не знам за този бизнес“, казва един от колегите й.
Източник: лупа
Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович проговори има ли жена до себе сиСинът на Лепа Брена Стефан Живойнович направи нови разкрития за живота си. Той тръгва по стъпките на…Jun 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!