Кметът на село Белгун: Биха ме в офиса на ГЕРБ, рязаха ме с нож заради ниския резултат на партията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кметът на село Белгун Благомир Станев разказа за „Радио Добруджа“ как е бил нападнат с ритници и нож във връзка с изборите.

„Идват двама от ГЕРБ, чукат на прозореца ми в 3.30 часа, казаха: Ела, Елена Балтаджиева и Данчо Стоянов (председател на общински съвет) те канят да отпразнувате заедно победата на ГЕРБ в общината.

Борисов с 3 оферти: Кабинет на ГЕРБ; 10 депутати в подкрепа на Слави. Или ВНС (видео)Три оферти към другите политически сили направи премиерът Бойко Борисов: Кабинет на ГЕРБ; 10 депутат…Apr 7 2021vijti.com

Аз им казах да тръгнат, отидох с моято кола, гледам – няма я Елена Балтаджиева, влязох в офиса. Там стояха Йордан Стоянов, Илиян Събев, Ивайло Ангелов, техническият секретар и две млади момчета, които не познавах.

Поздравих ги и още със сядането Илиан Събев ми каза: Ела тука бе, сине майчин, ти за ДПС ли работиш?!

Казах: Аз за никого не работя.

А той: Ти като искаш да бъдеш кмет на мюсюлмани, отивай в Родопите, защо не подкрепи нашата партия?!

Аз: Не мога да контролирам кой какво пуска в урната. Последваха удари с ритници, рязаха ме с нож. От тебе искаме, казаха, заявление за отказване от партия ГЕРБ.

Кръв течеше от мен отвсякъде, аз подписах. Казаха – трябва да назначим удобен за нас човек…“

СИГНАЛ: Аудиозапис за купуване на гласове от ГЕРБ, ще се сезира ли прокуратурата? ПП МИР разполага с аудиозапис за купуване и контролиране на гласове от ГЕРБ. Това обяви председате…Apr 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!