Какво е да си любовница на шейх, а след това собственик на известна марка за дрехи: Бяхме 11 момичета, чаках своя ред

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Джил Дод е изключително успешна бизнес дама и основател на международно признатата марка за дрехи „Рокси“, която за „Дейли мейл“ разказва опита си като любовница на един шейх.

В началото на 80-те години, тя е била млада и наивна манекенка, която на едно пътуване в Кан с приятели се запознала с милиардера и търговец на оръжие Аднан Кашоги. Малко след като се запознали той поискал от нея да бъде негова любовница.

9 растения, които обричат дома на богатство, любов и просперитет: Сигурно ви се е случвало, стъпвайки в нечий дом, да усещате как ви обзема спокойствие и да ви се и…Oct 16 2020vijti.com

Според закона в Саудитска Арабия, той можел да има 11 любовници и три законни съпруги. – Съгласих се. От този момент станах една от жените в неговия харем, и се редувахме с други жени, чакайки своя ред, за да правя секс с човека, който го обича – казва Джил.

Аднан е 24 години по-възрастен от нея, и както тя казва, бил нисък, дебел и плешив, но това не й пречело.

– Никога не съм срещала по-интелигентен, по-уравновесен и по-забавен мъж от него, заявява Дод.

Тя казва, че винаги е бил заобиколен от жени и го описала като невероятен любовник.

– Някои от неговите любовници изглеждаха толкова млади, че човек би си помислил, че става дума за ученички, добавя тя. Аднан я обсипвал със скъпоценни подаръци, а дори й платил образованието в един институт за мода.

Навремето, Джил красяла страниците на известните списания Вог и Мари Клер и била много успешна манекенка.

Към края на 1981 г., тя започнала да се чувства неудобно в цялата ситуация.

– Една вечер влезе в стаята ми, за да ми даде подарък. Когато видя лицето ми, ми каза, че е сбъркал стаята и ми каза да задържа подаръка. Сърцето ми спря, той мислеше, че съм друго момиче, казва тя.

Отношенията завършили през 1982. г., а седем години по-късно, Дод основава компанията „Рокси“.

Нана Гладуиш: Любовта на семейството ми и работата ме спасиха от рака на гърдата (ВИДЕО)„Синът ми беше на 2 години и 7 месеца, когато ме диагностицираха с рак на гърдата за първи път. Аз б…Oct 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!