Инфлуенсърка с тотална излагация в “Черешката на тортата”: Месото е от кайма, подправена с кАмион ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Блондинката, неизвестна за голяма част от населението у нас, доста преиграваше, за да привлече внимание

Първият епизод от новия сезон на “Черешката на тортата” предложи на зрителите невиждана излагация. Домакиня бе ливанска блондинка Джейми Елиас, която практикува новата, “модерна” професия – инфлуенсър. Както самата тя се похвали – имала над 40 хил. последователи.

Тотален провал, трагедия – така определиха участието на младата жена, до вчера неизвестна за голяма част от населението у нас.

На силиконовата блондинка за първи път й се наложи да влезе в кухнята, за да приготви традиционна ливанска храна за гостите си. Тя посрещна другите участници – Башар Рахал, Боби Ваклинов, Искра Георгиева и и Ваня Щерева, с хумус, салата “Фатуш”, шиш таук и десерт-изненада. За целта имаше и помощник – фризьорът й, който всъщност я замести в главната роля. Джейми не пипна нищо, но даваше зор на готвача, дори скандализира с възгласите “Ще повърна”, докато трябваше да навие баница с месо. Инфлуенсърката не разпознаваше храните, обяви, че слага “камион”, вместо “кимион”. Друго нейно изказване стана още по-скандално. Когато гостите й я попитаха какво месо има в баницата, тя отговори така “ми кайма!”.

Джейми се и като ужасна домакиня, като не само не опита от ястията, които сервира на гостите си, но не се сети да им донесе лед, вода и друго необходимо. Но пък за да ги впечатли, ги посрещна с домашния си любимец – питона Цезар, който бе увит около врата й.

Джейми не успя да изпъкне нито с кулинарни умения, нито с интелект. Дори самият шеф Манчев не можа да скрие възмущението си, като й даде 0 точки за представянето й, за разлика от гостите й, които, може би от куртоазия, я оцениха високо, отколкото заслужава.

“Това ли са новите звезди”, “Спрете да правите тъпите известни”, възмущават се и зрителите.

Всъщност едва ли целият скандал около участието не е търсен ефект. Блондинката очевидно преиграваше, за да привлече зрителското внимание. И успя. От снощи мрежата гърми от коментари за нея. Тя постигна целта си – целта на новите “звезди” – да накарат цяла България да разбере и говори за тях. По какъв начин – няма значение.

Чаровната Николета Маданска в очакване на бебе, таткото е шеф в Би Ти ВиЧаровната журналистка Николета Маданска повече от 4 години е обвързана с шефа на новините на Би Ти В…Jun 26 2020vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!