ИЗВЪНРЕДНО! Съпругата на Румен Радев се бори за живота си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, е приета в тежко състояние в столичната болница „Св. Иван Рилски“ с аневризъм. В момента тя буквално се бори за живота си. Следващите няколко часа са най-критични.

Източник от болницата потвърди, че в момента се извършва интервенция, която да предотврати тежки последствия. Опасност за живота на Радева няма, гарантираха по-късно от лечебното завадение. Очаква се по-късно да бъде дадена и официална информация.

Къде изчезна Деси РадеваМистериозното изчезване на Десислава Радева от публичния живот на страната продължава почти година. …Feb 11 2021vijti.com

След 12-часово силно главоболие Десислава Радева е била приета късно снощи в неврохирургията на „Св. Иван Рилски“. Там са й направени пълен набор от изследвания и е установено, че има 3 аневризма в мозъка. В момента лекарите чрез интервенция през артериите проверяват какво е състоянието на аневризмите и ще ги укрепят, за да няма тежки последствия.

Президентът Румен Радев се срещна с екипа на филма „Хан Аспарух“ в НДК преди официалната прожекция на филма в понеделник вечерта. Съпругата му Десислава Радева (в центъра на снимката, с раираната рокля) изглежда в отлично здравословно състояние на този кадър. Часове по-късно се налага спешната й хоспитализация

Снощи вечерта президента Румен Радев беше на официалната премиера на дигитализираната версия на фирма „Хан Аспарух“ в зала 1 на НДК. Там държавния глава бе придружаван и от съпругата си Десислава, и от вицето си Илияна Йотова. Източник на Lupa.bg разкри, че след като се завърнали късно вечерта във вила „Калина“, която обитават, Десислава почти се сринала от силното главоболие. Президентът веднага уведомил лекаря си за проблема и първата дама била приета посред нощ в болницата.

Припомняме, че аневризма в мозъка стана причина за преждевременната смърт на журналиста Димитър Цонев преди 3 години.

Мозъчната аневризма представлява балонообразно разширение на мозъчен съд , което понякога руптурира (разкъсва се), причинявайки мозъчен инсулт или фатален изход.

Деси Радева в най-интимната си изповед: Превърнах кошмарите си в щастиеВажна дата е 7 септември за първата дамата Десислава Радева. В същия ден през 1996 г. тя става майка…Jan 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!