Ивайла Бакалова проговори: Истината за Весо Брадата ще излезе наяве!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Мис България 2001” Ивайла Бакалова най-после се осмели да проговори за ареста на любимия си Веселин Денков, по прякор Брадата. Красавицата написа дълъг пост в инстаграм, който Lupa.bg публикува без редакторска намеса:

„Последният месец за мен и близките ми премина в силно огорчение, обида и невероятен стрес. Свидетел съм на позорна несправедливост. Няма да говоря за журналистически стандарти, за търсенето на истината, за морала и отговорността да информираш хиляди. Винаги съм вярвала, че журналистиката е призвание… мисия, а не стока …Явно манипулацията е новото нормално. Когато фактите не пасват, се заменят с измислици. Когато обвинението куца, кръгът на “заподозрени” се разширява, защото е в сила старата максима – “ако не можеш да ги убедиш, объркай ги”.

Часовници за 2 млн. лв. иззети от джипа на Ивайла БакаловаГолям брой луксозни часовници на обща стойност почти 2 милиона лева са иззели криминалистите при оби…Sep 11 2020vijti.com

Аз обаче няма как да се объркам, защото знам, че както и да търкалят името ми по известни и не толкова известни сайтове, истината е една – не заменям човешки отношения за личен комфорт. И това ще мине, и отново ще излезе истината. Само, че ще бъде не на първа, а последна страница“, пише Бакалова под снимка, на която е заедно с Денков. Двамата са прегърнати и танцуват. Това е първата им обща снимка, която миската се осмелява да публикува за над 5-годишната им връзка.

Припомняме, че едно от известните столични заведения на Денков, за когото се счита, че е приближен на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, бе обект на проверка от шест държавни институции по-рано този месец. Акцията във „Воденицата“ бе проведена на 11 септември вечерта, когато ресторантът е пълен с хора. Собственикът на заведението бе арестуван по подозрение във финансова подкрепа на протестите. Самият Веселин Денков отрича обвиненията.

Обвиниха в убийство мъжа на Ивайла БакаловаАрестуваният преди седмица Веселин Денков – Весо Брадата ще бъде съден не само за лихварска дейност,…Sep 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!