Зетят на Глория гръмна марково шампанско за 300 лв пред родилното, а поп-фолкът се изреди да честити (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само преди 2 дни поп фолк-дивата Глория стана баба , а щастливата новина обяви тя в социалните мрежи. Радостта си не скри и кандидат-зетят на примата и баща на малката Галина (кръстена на гласовитата си баба).

Половинката на Симона Загорова, Даниел Милушев , гръмна шампанско „Moet Chandon“ пред родилното, щом разбра, че е станал баща.

Дани Милушев шампанско

Видео от събитието бе споделено в мрежата от примата на фолка, която за първи път в живота си стана баба. Заедно с Дани и Глория беше и майката на певицата – Стефка Иванова, която не скри щастието си, че любимата и внучка вече е майка.

„Най-любимата ми на света от Най-любимата жена на света“, написа гордият татко Дани Милушев в мрежата и качи снимка на Симона Загорова и дъщеричката им.

бебешка ръчичка

Стотици пожелания от известни личности, пък заваляха под публикацията на Глория, която първа съобщи радостната вест.

„Да ви е жива и здава! Ех, каква хубава новина. Помня Симона почти бебе. Вече е майка… Голямо щастие на всички желая!“, написа Азис.

„Честита радост! Здрави и благословени да сте цялото семейство!“, пожела Ивана. „Добре дошла на бял свят на още една Галина! Честита радост, Глория“, гласи поздравът на Галена.

„Честито на цялото семейство! Надявам се и двете да са добре“, пише Джена.

„Честита радооооост!!! Живи, здрави и много щастливи да стеее!!!“, е коментарът на Нелина, а Есил Дюран написа „Каква радостна новина!!! Да ви е жива и здрава, да расте в мир и любов малката Галина! Да е надарена с талант и късмет!“.

Своето пожелание за здраве и щастие отправи и собственик на музикална компания Пайнер – г-н Митко Димитров. „Да е здрава и щастлива и само радост да ви дава!“ – написа той в профила на Глория.

Своите коментари с пожелания написаха още Преслава, половинката на Криско – Цвети Петрова, Маги Сидерова, Ивелина Колева, Гергана, Бони, Наталия Гуркова, Рени и много други, пише „Трафикнюз“.

Глория се събра с бившия си?Глория май е дала втори шанс на бившия си годеник Йордан Джермански, с когото не си говореха вече по…Jan 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!