Зверство: Братя тийнейджъри изнасилиха до смърт 42-годишен мъж в известен спа курорт!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двама братя на 22 г. и 17 г. пребиха и изнасилиха до смърт 42-годишен мъж. Зверството е станало в популярния спа курорт Велинград. Жертвата е открита 3 дни след зверството в дома си. Мъжът бил мъртъв, като според лекарите смъртта е настъпила при разкъсване на вътрешни органи. До него е открит дървен кол.

Днес районна прокуратура-Пазарджик привлече като обвиняеми И. К., на 22 г., и И.К., на 17 г., за това, че на 13.01.2022 г. във Велинград, в съучастие като извършители, са извършили полово сношение с 42-годишен мъж, като са употребили за това сила и заплашване и деянието представлява особено тежък случай – престъпление по чл. 157, ал. 7, вр. чл. 157, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2 от Наказателния кодекс.

Първи коментар на Бедрос Пехливанян след убийството на съпругата муБългари от арменски произход са задържаните за жестокото убийство на съпругата на русенския общински…Jan 19 2022vijti.com

На 16 януари 2022 г. е бил получен сигнал на тел. 112, че в гр. Велинград, в постройка е открит починал мъж.

Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик незабавно са започнали действия по разследването. Първоначално досъдебното производство е било образувано за причиняване на смърт по непредпазливост. По-късно обаче е установено, че по тялото на мъжа има следи от побой и полово насилие. Няколко часа по-късно във връзка с извършеното деяние са установени от полицейски служители от РУ-Велинград и задържани за срок от 24 часа по Закона за МВР – И.К. и И.К. Те са братя.

По делото е установено, че на 13 януари 2022 г. вечерта двамата обвиняеми отишли в постройка тип колиба, обитавана от 42-годишния мъж. Те му нанесли побой и извършили полово сношение, като употребили за това сила и заплашване. Малко по-късно двамата си тръгнали и оставали пострадалия. Сигнал, че мъжът е починал е бил подаден на 16 януари 2022 г. При извършения оглед в постройката, където е живеел, е бил открит дървен кол.  Според първоначалните данни на медицинските експерти смъртта е настъпила вследствие на разкъсване на вътрешни органи на тялото.

Под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик продължават активните действия по разследването. Двамата обвиняеми са задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Днес, 19 януари 2022 г., Районна прокуратура-Пазарджик внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

Заподозреният за убийството на Илиян от „Люлин“ се предаде в полициятаЗаподозреният за убийството в столичния квартал „Люлин” се е предал в полицията. Той бе обявен за об…Jan 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!