Звездни рокади в „Гласът на България“! Сменят всички треньори в последния момент (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Предстои пореден сезон на хитовото шоу за таланти “ Гласът на България „. Буквално метри преди старта на предаването продуцентите направиха голяма рокада в треньорския състав на шоуто.

В резултат новият сезон ще избухне с почти чисто ново жури . Всички стари кадри ще бъдат подновени, с изключение на Иван Лечев.

Сринахте неузнаваемата Камелия: Защо го направи, защо? Беше толкова красиваКамелия анонсира новата си песен в социалната мрежа Фейсбук по-рано днес. „Очаквайте до дни новата м…May 12 2021vijti.com

Гласът на България треньори

Т.е. Графа и Михаела Филева са аут, а не Глория ще смени Камелия, а друга по-актуална фурия.

Това е Галена, която вече е подписала договора си с продуцентите на шоуто и през септември ще я гледаме редом до още двама нови ментора по бТВ. За тях ще ви информираме в най-скоро време,  пише „Хотнюз“.

Галена микрофон

Тези дни се появи информация, че на менторското място на Ками ще седне Гло, но това се оказа по-скоро медийна спекулация, защото с примата на попфолка не са водени преговори, даже името й не е било обсъждано за смяната, категорични са нашите източници.

В края на миналата седмица Камелия, която се задържа успешно достатъчно дълго време в „Гласът на България“ беше изрязана в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. В предварителния й анонс, тя обяви, че ще сподели новини около музикалния формат, но така и не получи думата от водещия, а твърде вероятно, интервюто й да е било скъсено с цел зрителите да се държат в напрежение до момента, в който официално ще обявят новите звездни ментори.

В бранша коментират, че Галена може да прави страхотни шоута, но за такава голяма хапка няма готовност. „Може да е царицата на купона, но за да бъдеш жури и ментор, трябва да имаш и добър изказ. Стискаме й палци да се справи“, коментират в гилдията. Някои пуснаха и мухата, че мястото й в предаването е подсигурено и заради привличане на рекламодатели.

Дара певица

Останалите звездни рокади включват поп-сензацията Дара, която сменя „ветеранката“ Михаела Филева и Любо Киров, който пък ще седне на стола, заеман досега от Графа.

Любо Киров

Вече знаейки имената на новите треньори нямаме търпение да видим и как ще се справят с журирането. При всички положения се очертава интересен нов сезон на „Гласът на България“.

Камелия с чисто нова визия! Неузнаваема е! /СНИМКА/ Певицата Камелия не спира да изненадва феновете си и е смени тотално визията си. Освен яйцата огън …May 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!