Захари Бахаров качи снимка, с която уплаши дори близките си с 20кг отгоре и направо неразпознаваем (снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Какво се случва с обявения за секссимвол Захари Бахаров? Няма и помен от красотата на актьора, с която пленяваше фенките. След спирането на „Националната лотария“ Бахаров е изпаднал в дупка, а депресията се отразява негативно на външния му вид.

Звездата от „Под прикритие“ качи своя снимка в социалните мрежи, с която изплаши дори приятелите си, които все по-рядко го виждат, заради особеното му състояние в момента.

Захари Бахаров сменя Рачков в Нова? „Забраненото шоу на Рачков“ бързо се превърна в голямото откритие на актуалния телевизионен …May 28 2021vijti.com

Захари не прилича на себе си на последното фото, което качи в мрежата, и със сигурност е качил поне 20 кила отгоре.

На кадъра ясно се вижда побелялата брада на Захари, издути бузи, двойна брадичка и подуто лице. Актьорът поясни, че снимката е без филтри.

Само за секунди социалните мрежи се наводниха от горещи коментари относно стряскащия външен вид на актьора, който от 10 години присъства в мокрите сънища на жените. Е, след този кадър много бързо ще го изхвърлят от класацията за привлекателни мъже и ако все пак попадне в сънищата на някоя загоряла девойка, то със сигурност ще се превърне в кошмар за момичето.

Лъсна цялата истина за Захари Бахаров и какъв човек е тойМалцина познават актьора, който изгражда себе си като авторитет – в семейството и театъра. За себе с…Mar 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!