Заместникът на Хекимян Златимир Йочев вдигна тайна сватба (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С „Горчиво“ в нюзрума на Би Ти Ви поздравявали водещия на сутрешния блок Златимир Йочев. Заместникът на Антон Хекимяне минал под венчилото тайно, без сватбата му да попадне в полезрението на медиите.
Журналистът се врекъл във вечна вярност на дългогодишната си партньорка и майка на дъщеричката му – колежката му Марина Цекова.

Двамата се издадоха, че са си казали „да“, след като на ръцете им блеснаха халки в злато. Повече подробности за сватбата все още няма, но очевидно любовта им продължава да цъфти, напук на слуховете, че откакто Йочев си партнира ежедневно с друга тв красавица – Биляна Гавазова, между него и жена му имало напрежение.

Биляна Гавазова опасно близка със Златимир Йочев, половинките им ревнуватОпасно близки са станали тв дуото Биляна Гавазова и Златимир Йочев. Двамата водят сутрешния блок на …May 19 2021vijti.com

До миналата седмица Марина и Златимир деляха едно и също работно място. След като той бе поканен в началото на пролетта да води сутрешния блок, тя пък се върна от майчинство и напусна Нова телевизия, за да поеме обедните новини по Би Ти Ви. Стажът й там обаче продължи твърде кратко. Цекова изневиделица реши да се върне при старите си работодатели и вече ще я гледаме като водеща на съботно-неделното им предаване „Събуди се“.

Марина с брачната халка.

Зад решението й не стояла интрига между нея и съпруга й, а по-скоро проблеми с колежките от Би Ти Ви, с които не могла да се нагоди, уточнява вестник „Ретро“. Красивата Марина е носителка на титлата „Мис Тв Чар“ и като по-младо лице не среща топли чувств от страна на утвърдените имена в новинарския бранш.

Единственият минус на поредното й преместване бил, че със Златимир отново щели да се разминават в графиците си и нямало да се засичат за дълго у дома. Той е зает през делничните дни, а тя – в събота и неделя. „Ние живеем в тази реалност от доста време и се справяме с помощта на семействата ни. Не е лесно, но и двамата много се стараем да открием своя баланс.

Той е резултат от обстоятелствата, но и от много старание, работа и понякога жертви от наша страна. За щастие сме възпитани никога да не приемаме семейството си като даденост и се стремим то никога да не се превърне в такова“, коментира Цекова. Бабите най-много й помагали за отглеждането на малката им дъщеричка Тамара, която е на две годинки и половина.

Бойко Рашков: Ако бях шеф на БТВ, щях да уволня Гавазова и Златимир ЙовчевКадър БТВ Изненадваща критика към водещите на БТВ отправи новият вътрешен министър Бойко Рашков. Зак…May 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!