Загиналият 34-годишен Антон Гръбчев днес е трябвало да предложи брак

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Братът на загиналия 34-годишен горски служител Антон Гръбчев – Иван Гръбчев, разкри, че загиналият му брат днес е трябвало да даде годежен пръстен на приятелката си и да й предложи брак.

Брат ми и другият загинал мъж са си оставили оборудването, но са ги върнали без оборудване в сърцето на пожара. Те са ги изпратили на смърт. Те не са герои, те са жертви. Те не бяха горски служители, те бяха надзор. Не може да ги вкараш в пожара, след като не се обучени и да изгорят като въглени.

Опитвали са се да се спасят, бягали са, но пожарът ги е обхванал. Този, който ги е пратил в пожара, е за затвор. Ще търся адвокат, ще търся възмездие, за да не се случи на друг, каза за бТВ Иван Грубчев.

Всички сме в шок. Майка ми е в шок, още не може да повярва, мисли, че брат ми ще се върне. Преди години брат ми, когато беше малък, на 3-годишна възраст, изгоря с вода целия. Без операции, по чудо се спаси тогава, не му даваха шанс. Беше толкова изплашен по принцип от тези работи, не знам как се е случило, каза още Иван Гръбчев.

Пожарът край Сандански погълна група хораБългария даде първи жертви в бушуващите пожари. Трагичен развой на пожара край Петрово община Сандан…Aug 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!