Жена се заля с бензин и се запали преди около час

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ужасяваща е драмата в Кочериново.

От Пирогов съобщиха, че жената е направила опит за самоубийство в двора си.

Майка е на 3 деца и е на 49 години.

Жена се заля с бензин и се самозапали в двора на имота си в Кочериново. Инцидентът стана около 14:15 – 14:20 часа, предаде кореспондентът на БГНЕС от Благоевград. Жената е с над 70% изгаряния по крайници, шия, глава. Има опасност за живота ѝ. Тя ще бъде транспортирана за „Пирогов“.

Кърджалийката Хабибе убита от приятеля си испанец (снимки)36-годишна българка е убита от приятеля си – 37-годишен испански гражданин, съобщава испанският АВС.…Oct 18 2020vijti.com

Жената беше докарана по-рано в Спешното отделение на МБАЛ-Благоевград, където раните ѝ са първично обработени. Според информацията, с която разполага хирургът д-р Николай Нешев жената е направила опит за самоубийство в двора на имота си, който се намира близо до стадиона в Кочериново.

Тя е 49-годишна, майка на три деца. Запалила се е с газ. Свидетели са помогнали да бъде изгасена преди пристигането на пожарната. Мотивите за опита за самоубийство все още не са ясни.

Намериха убита и нарязана млада жена. Смята се, че тя е 30-годишната Антония отСъс зловещо откритие, разкриващо жестоко престъпление осъмна България тази сутрин. Убита и разчлене…Oct 12 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!