Ето я бременната Шехерезада дни преди раждането – неузнаваема е! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Турската актриса Бергюзар Корел , която у нас всички асоциират с ролята ѝ на Шехерезада в едноименния сериал, в момента е в трепетно очакване на третата си рожба . Бъдещата майка пусна актуални снимки в социалните мрежи, а феновете ѝ забелязаха, че на тях актрисата е направо неузнаваема.

Васил Божков разклати държавата: Каза как подкупите през Горанов стигали до Борисов„Слагаш в джобовете, влизаш – даваш ги на Влади, пушим по една пура, говорим си общи приказки, довиж…Feb 14 2021vijti.com

Бергюзар Корел бременна

Шехерезада бременна

Бременната актриса отброява часовете и няма търпение да стане майка за трети път.

Щастието й е още по-голямо, защото след двама сина, най-накрая ще има момиче, което ще „укрепи“ женската страна на семейството.

Звездата избра много оригинален начин да оповести благословеното си състояние и да съобщи и името на детето, което очаква, както и пола му. Изненадата беше много приятна за мнозина, още повече, че актрисата беше развълнувана от този факт.

Бергюзар Корел бременност

„Сутрешно кафе с Лейла“, написа бременната Бергюзар в компанията на съпруга си, неотдавна. И сподели кадри на наедрелия си корем. И така преди месец разкри, че ще даде на бебето това прекрасно име.

Наред с благословеното очакване от детето, актрисата призна, че е готова и за друга промяна. И се преобрази. А последните снимки на красивата турска актриса показват, че терминът й приближава. Известна с това, че обича да сменя прическата си, популярната Шехерезада отново реши да подстриже дългата си коса и да направи модерен къс боб.

бременната Бергюзар Корел

Бергюзар Корел сн. Инстаграм

Новата й визия несъмнено я подмладява, а преобразяването й е забележително. Не липсват обаче и коментари, че звездата може да си е правила пластики, за да добие свежия си външен вид. Твърдения, които хубавата Берг категорично отрича. За сметка на това не крие недостатъците си и след предишното раждане се снима със стрии и коремче, като написа „Аз съм като всяка друга току-що родила жена. Не съм съвършена. И обичам недостатъците си“.С което си спечели адмирации от страна на жените.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!