Ето кои са всичките 12 мъже във „Фермата“, историите са уникални СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стартът на актуалния сезон на „Фермата“ 7 очаквано бе ударен и предизвика много внимание. Този път, като никога досега, в стопанството нахълтаха само мъже – 12 яки българи, надъхани за битка.

Нежният пол остана извън оградата на стопанството, но водещите успокоиха, че това е само временно и в шоуто съвсем скоро ще влязат сюрия силни жени, готови да търпят тежкия селски живот, да доят кози, да коват пирони и да се борят за стоте бона наравно с мъжете.  

Ето и кои са силните и смели мъжаги, които ще се борят с всички средства за голямата победа:

„Фермата“ се снима в селото на Цветан Цветанов (ГАЛЕРИЯ)ТВ шоуто „Фермата“ се снима в родното село на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Новият телевизион…Sep 9 2021vijti.com


Борислав Гостев

Борислав Гостев е на 41 години от Пазарджик, но работи във финансовия сектор в София. Той е първият банкер във „Фермата“. Роден е в семейството на учителка по физкултура и заварчик. Докато следва в УНСС работи като барман, продавач на пица, в школа по танци и като статист във филми. Днес е част от корпоративния свят, но плаща висока цена за лукса и комфорта. Изтощен е и има нужда да смени психическата умора с физическа, а мръсния градски въздух – с полъха на оборска тор.

Въпреки че никога не е хващал трион, не е цепил дърва и не е доил кози вярва, че ще се справи със селския живот и ще изненада всички, които подценят „костюмаря“. Във „Фермата“ ще търси не само физически предизвикателства, но и промяна в личния си живот.  

Виктор Каров

Виктор Каров е на 26 години, от Чепеларе, строителен предприемач. Чрез него духът на Родопите ще оживее във „Фермата“. Той е уравновесен, анализиращ, трезво мислещ. Завършил е музикално училище, а след това Военноморското училище. Служил е на легендарната фрегата „Смели“, плавал е като механик за голяма танкерна компания.

Като моряк, далеч от дома осъзнал, че неговият пристан е Чепеларе. Днес е строителен техник и ръководи малката фирма на баща си за сглобяеми дървени къщи. Притежава солидни технически и строителни умения, физическа издръжливост, лидерски качества и фермерски познания. Свири на гайда, акордеон и пиано.

Георги Гергинов

Георги Гергинов е на 41 години, от Севлиево, строител и ресторантьор. Бивш емигрант. Върнал се е в България завинаги, защото обича родината си. Не съжалява за избора си.
Георги заминава за Белгия, когато е на 20. Осемнайсет години работи като строител. Преди две години се връща със семейството си и отваря заведение в Севлиево. Баща е на пораснали син и дъщеря. Държи на семейните ценности. Лидер.

Един от факторите, оформили силния му характер, е липсата на силна мъжка фигура в живота му. Баща му го изоставя, когато е само на 6 годинки. Верен на победоносното си име, Георги влиза във „Фермата“ за победа. В стопанството ще разчита на строителните и организационните си умения.
 
Ивайло Герасимов

Ивайло Герасимов е на 35 години, от София, но живее и работи в Лондон. Връща се в България заради Ковид пандемията. Ивайло заминава за Англия преди десетина години. Първоначално се прехранва с миене на чаши. Издига се до барман в пъб, а последните 3 години управлява различни заведения, включително това на лекоатлета Юсейн Болт. Пълният локдаун на Острова го кара временно да се върне в София.

Личният му живот е като труден ребус. Баща е на двама сина от две жени – единият е на 12, другият – на 4. Има брак с трета жена. Тя по-голяма от него и е майка на 23-годишна дъщеря, която, от своя страна, също има дете. Факт, който го поставя в графата „млад дядо“.
Ивайло притежава високо самочувствие. Определя се като лоялен човек, на когото може да се разчита. Вярва, че е роден с късмет.

Кирил Михов

Кирил Михов е родом от Карнобат, но живее в с. Гъбене, на 44 години, актьор на свободна практика. Изиграл е стотици представления в страната и чужбина, но не се страхува и от селския труд. Изиграл е стотици представления в страната и чужбина, но също така вдига чардаци, прави покриви, коси, гледа животни.
Не харесва новия дигитален свят, търси простотата на живота сред природата. Преди 6 години напуска града, за да заживее в къща на 160 години от кирпич и камък в Габровския Балкан. В нея днес заедно със съпругата си отглежда 4-годишната им дъщеря.

Кирил е интелектуалец, творец, работяга и философ. Забавен и остроумен. Обича да спори, но само с опонент на неговото ниво. Във „Фермата“ ще повдигне две теми – за смазващото отношение на хората към околната среда и тази за ловците. „Недолюбвам хората, които нехаят за природните ресурси и онези, които говорят за лова, без да познават същината му“, казва той. 

Костадин Шопов

Костадин Шопов е на 40 години, от  Пловдив, но работи в Лондон като фронт офис мениджър в световна хотелска верига. Рядко се прибира в родината и изпитва нужда да усети отново българското.
Костадин е живял 20 години в България и 20 – в чужбина, включително в Португалия и Барселона. От 5 години е в британската столица. Като мислене и принципи е повече западняк, отколкото нашенец.

„Виждам промяна тук, но всичко се случва много бавно. Дразни ме, че сме мързелив народ и не спазваме правилата. Ненавиждам тукашната обществена безотговорност. Няма обединение, в което всички да вървим заедно“, казва той. Мечтата му е България да стане приветлива държава.
 
Любомир Иванов

Любомир Иванов е на 36 години, от Благоевград, но е собственик на транспортна компания в Чикаго.  Въплъщение на американската мечта. От дете иска да живее в Щатите. На 18 заминава зад Океана, след като е приет в местен колеж. Две години по-късно слага точка на следването си по финансови причини, губи статуса си на имигрант и започва да работи какво ли не. Днес има компания с 40 камиона, които оперират в 48 щата. За него работят близо 100 души.

Любомир няма материални затруднения. Голямата му болка е липсата на здраво семейство. Съпругата му го е напуска, а той преживява трудно края на брака си. Неговата опора са двете му деца.

Състезател е по бразилско джиу джицу и има внушителна външност. Във „Фермата“ ще иска да докаже силата си. „За мен това е не само състезание, а и приключение. Искам да го изживея и след това да сбъдна последната ми голяма мечта – да имам голямо, хубаво семейство“, казва той.
 
Мариян Щерянов

Мариян Щерянов е на 30 години, от София, занимава се със земеделие. Има минало в тъмните среди, носел е прякора Бесния. Сега се разкайва и търси опрощение.
Съдбата му е белязана от раждането му. Баща му е един от лошите герои в мутренското минало на България. Опитвал се е да купи сина си с коли и пари. За да нарани майка му, до 18-годишна възраст Мариян бил записан с името Мериян. „С момичешко име. Всички ме подиграваха и ме наричаха Лейди Мериян“, спомня си с горчивина Щерянов.

Мариян е възпитаник на спортното училище на ЦСКА, но тръгва по лош път. Става част от бандата за кражби на Джиджи. Бил е наемник в Ирак. Стъпвал е накриво много пъти, но една постъпка не може да си прости – взел е пари, за да удари майка и дъщеря.  
Днес е собственик на стопанство за земеделски култури, дадено му от хората, на които е бил лична охрана. Влиза във „Фермата“, за да търси опрощение за греховете си. „Искам хората да не ме определят по моето минало“, казва той.

Пламен Пеев

Пламен Пеев е на 32 години от Ябланица, търговец в сферата на горивата. Не се страхува от промените. Има нужда да бъде различен, да провокира. Ерген е. Харесва жените с комерсиална визия, но не и с комерсиално поведение.

Израства в религиозно и праволинейно семейство, което се опитва да наложи своите ценности и да начертае пътя му. От Ябланица отива в София и започва да се развива в голяма световна корпорация. Скоро осъзнава, че преследва чужди амбиции. Отказва се от кариера в големия град и се връща в родното си място – решение, заради което майка му го смята за неудачник.
Към „Фермата“ го води желанието за победа и нуждата да отправи своите послания – да вярваме в себе си, а не във висша сила.  

Стефан Григоров

Стефан Григоров е на 38 години, от София, IT предприемач. Бизнесмен, който не парадира с успеха си. Все още е ерген.  Стефан е съосновател на голяма българска IT компания, оценена на около 10 милиона лева. За него и партньорите му работят над 100 души, а компанията им продава услуги в Германия, Великобритания, Швейцария и САЩ.

Стефан обаче не е роб на парите – за него е по-важно в какво вярва човек и с какво допринася в обществото. Постоянно овладява нови знания и умения.

Притежава качества и потенциал, които да го превърнат в мечтателя на „Фермата“. Смята, че има визия как всички да съжителстват в хармония. Благодарение на спортовете, които практикува активно, е сръчен, силен, бърз и издръжлив.

Чавдар Христанов

Чавдар Христанов е на 46 години от Плевен, хлебар. Наследник е на голям род с богата история. Прадядо му е бил част от опълчението на Шипка, а самият той носи традициите на българското патриархално семейство. Баща е на три деца, свири на кавал.
Дълги години Чавдар е изпълнителен директор в голяма финансова компания. Спецификата на работата обаче го вкарва в морален конфликт, той напуска добре платената си длъжност в София и се връща в Плевен. В родния си град създава пекарна за автентични
български изделия.

Във „Фермата“ иска да покаже, че традиционните семейни ценности, честният труд и многото деца са огромен плюс, а не тежест. Освен с посланията си, Чавдар влиза във „Фермата“ и със своя кавал.

Цоньо Трифонов

Цоньо Трифонов е на 51 години, от село Крушево, шофьор. Обикновен, скромен човек и голям веселяк, който получава жестоки удари от съдбата. Първият идва от съпругата му, която започва връзка с брат му. Разделят се. Той се изнася и заминава за Испания, а бившата му заживя с новата си любов и с двете й деца от Цоньо.

Днес двамата братя са в добри отношения. А жената, която ги е разделила, вече не присъства в живота им. 

В Испания Цоньо работи във ферма за овце, а след това е шофьор. При един от курсовете се оказва, че стоката е крадена и той попада в ареста. От срам, решава да сложи край на живота си, но съдбата решава друго.

През 2018 г. Цоньо се връща в севлиевското село Крушево. Днес работи като шофьор във фирма за ядки. Обича живота на село, където се чувства свободен. Трудностите не го плашат.

Сладко отмъщение: Маги на Слави черпи във „Фермата“ за 20 години от раздялата имНеобичаен, леко смущаващ юбилей отбеляза Маги Ангелова, бившата голяма любов на Слави Трифонов. Екс …Sep 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!