Елена Йончева пред ”Ел Периодико”: Подадох сигнал до главния прокурор преди година и платих висока цена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Каталунското издание „Ел Периодико“ вече има цяла поредица от статии, посветена на България и скандала около министър-председателя Бойко Борисов и „къщата в Барселона“, която той отрича да има. Този път пред изданието говори евродепутатът от групата на социалистите Елена Йончева. Тя е заявила, че случаят „представя изключително обезпокояващи факти„, информира телевизия Евроком.

Мъжът на Елена Йончева я заряза: Архитект Пламен Тодоров избяга в ШуменОт известно време мъжът на Елена Йончева не споделя един покрив с нея и детето им, научи HotArena. П…Sep 6 2019vijti.com

На 20 май 2019 г. изпратих доклад до българския главен прокурор с молба да открие разследване. Не получих отговор. Платих висока цена за това.“

„Върховенството на закона и демокрацията надделяват. Време е за испанските власти и правосъдие да „дадат светлина“ по темата„, добавя тя.

От своя страна, вестникът пише, че е изпращал запитвания по случая до Борисов на 13 февруари два поредни дни, тъй като не получава отговор.
След публикуването на делото в петък премиерът обясни, че „няма смисъл да отговаря“, тъй като някой от коментарите му „може да бъде разбран погрешно“.

Също така изрази съжаление, че този вестник не споменава „отличията и полицейските медали“, с които Испания го награди „за тоновете кокаин“, които бяха прихванати благодарение на сътрудничеството между двете страни.

Източник: Dunavmost

Президент в кафез: Защо Елена Йончева, Иво Христов и шефът на НСО изоставиха Румен РадевПрезидент в кафез. Така най-кратко може да се обобщи незавидното положение, в което е изпаднал в бит…Aug 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!