Елена Гунчева: Грозно е, когато премиерът ти е на къса каишка от Вашингтон и Брюксел

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Акъл не се набива!

Факт. Тук съм напълно съгласна с Онуй. То е живият пример, че когато си естествено прост, няма открити начини да те накарат да мислиш и да проявяваш поне тактичност. Без да забелязва, че се е отаковал в казуса с Навални до ушите и миризмата се носи навсядъде, Онуй допълнително привлича вниманието върху гафа си. Явно тагването два пъти в един ден от руското посолство не го накара да се замисли….

Бенатова за Борисов: На погребението на Живков беше прост разпоредител! Сега е болен!Миролюба Бенатова яко подреди премиера Бойко Борисов, видя 365 Новини! Журналистката Миролюба Бенат…Jan 22 2021vijti.com

Та Онуй заяви, че Президентът Радев оглушително мълчи за ареста на Навални. И това Онуй го заявява с пълната наглост на човек, който дори не е коментирал незаконните арести на президентския съветник Милушев, както и на бизнесмена Бобоков /впрочем арестите са обявени от съда за незаконни, а не от еврогейските медии/. Явно Онуй не вижда беззаконието и анархията под носа си, но като са го насъскали господарите му, веднага е готов да лае срещу Русия.

Много е недипломатично да коментираш вътрешните работи на чужда държава, които не те засягат. Навални си е проблем на Путин. Навални си е руски гражданин. И, да напомня на Онуй, не е получил инфаркт като Ваньо Танов или шефа на Агромах, Нито седи в ареста повече от година като Арабаджиеви или Стайков. Или Банови. Защо Онуй не каже как то се саморазправя с неудобните?!?

Грозно е, когато премиерът ти е на къса каишка от Вашингтон и Брюксел. И е толкова естествено прост, че дори не може да си изпълни задачата елегатно, дипломатично и тактично. Все пак, да напомня, че Путин не е дал пресконференция защо има незаконни арести в България и как се прегазва правото в една европейска държава, нали?

И отново повтарям – Навални си е проблем на Путин. Ние имаме друг проблем – Онуй, което ако не са преводачите, може и във война да ни въвлече! За срама няма да коментирам, там нещата са ясни и срамни.

Замълчи си, веееее!

Елена Гунчева

Извънредно положение! Учителите в Бояджик отказаха да се ваксинират. Борисов праща хора да гиСтана ясно, че се налага  правителството да се намеси и „да посъветва“ селски учители да си поставят…Jan 22 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!