Дъното: Болница храни с кренвирш в тоалетна хартия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъното в болничното обслужване се оказа безкрайно – спаружен кренвирш върху суха филия с лъжица лютеница за гарнитура. Всичко това – увито в тоалетна хартия. Такава храна предлага на пациентите едно от здравните заведения в страната, алармира в социалните мрежи Цветин Цеков.

22 служителки на болница са бременни по едно и също времеВ болница в Кентъки, САЩ, се случило 22 служителки едновременно да забременеят. Нови членове на семе…Dec 11 2019vijti.com

Мъжът постъпил в клиниката на 29 ноември и останал потресен, когато му сервирали вечерята. „Можеше поне в една тарелка да се постави това угощение, но нищо, и тоалетната хартия свърши работа”, огорчен написа Цеков в социалните мрежи, публикувайки снимка на гаврата.

Масово възмутени пациенти се оплакаха, че храната и в други болници не е по-различна. „Лежах в инфекциозно отделение в УМБАЛ „Св. Георги”, за закуска дадоха комат сух хляб и парче сирене. И за вечеря същата работа – парче хляб, обаче с малко суров ориз, дори не си бяха направили труда да го сготвят както трябва”, ожали се и Йоана Пенева.

Според Радка Богданова обаче кренвиршите на Цеков са „лукс”. „Преди 2 седмици в родилно отделение в УМБАЛ – Бургас предлагаха само хляб и сирене”, обидена е младата майка.

Източник: lupa

17-годишна родилка почина в частна болница17-годишно момиче е починало след раждане в панагюрската частна болница „Уни Хоспитал“, съобщи пазар…Dec 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!