Деца с „Ауди“ се размазаха в Панагюрище. Едното загина, другото е в тежко състояние

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тежка катастрофа със загинал стана в района на ЖП гарата в Панагюрище, съобщават от ОД на МВР. Друг младеж е тежко ранен.

Бащата на загиналото момче: Опитах се да го дръпна от шахтата, удари ме токТрагедията със загиналото 16-годишно момче се разиграла за секунди. Това разказа пред Нова телевизия…Feb 15 2021vijti.com

 

Сигнал за случилото се бил подаден рано тази сутрин около 05:00 часа в дежурната на РУ-Панагюрище. Незабавно към мястото са насочени екипи на пътна полиция, аварийно-спасителен автомобил на пожарната и линейка на „Спешна помощ“.

Пристигайки полицаите установили, че в района на жп-гарата в Панагюрище е самокатастрофирал лек автомобил „Ауди“. По първоначалните данни водачът е бил 17-годишен младеж от Панагюрище, който движейки се с несъобразена скорост е загубил управлението над колата. Тя е напуснала пътното платно и се преобърнала встрани от пътя по таван. В резултат на това е починал возещият се до водача негов 17-годишен съгражданин.

Шофьорът е транспортиран от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ „Унихоспитал“-Панагюрище, където е настанен в много тежко състояние. На мястото е извършен оглед от дежурна група на полицейското управление в средногорския град. Установено е, че леката кола е собственост на 20-годишен мъж от панагюрското село Оборище. Изясняват се причините довели до тежката катастрофа. Тялото на починалото момче е транспортирано за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик.

По случая е образувано досъдебно производство.

Годеницата на загиналия алпинист Атанас Скатов прибира тялото му-Написа разтърсващ пост Годеницата на загиналия под К2 алпинист Атанас Скатов – Шени Бензеш, написа разтърсваш пост във фе…Feb 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!