Даниел Петканов: С Милен бяхме скарани, закъснях с извинението!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Даниел Петканов публикува видео, в което разказва как се е запознал с водещият, как му е предложил работа и как го е чувствал като брат. В близо 20-минутното видео Даниел казва за първи път, че Цветков, който си отиде така нелепо, след като бе размазан от джипа на дрогирания Кристиан Николов, се е надявал да се събере с любовта на живота си – бившата си жена Ивета и да има трето дете, научи Lupa.bg.

Даниел Петканов за Милен Цветков: Моят най-добър приятел и втори бащаNo ExcerptApr 20 2020vijti.com

Дани признава още една тайна, че двамата с журналиста са били скарани.

„Искам да призная, че с Милен не сме се чували през последните 15 месеца. Той се разсърди за моя постъпка, аз за негова и така егото надделя. Много пъти през тази повече от година ми се искаше да се свържа с него, да му се обадя и извиня. Закъснях…Не правете моята грешка! Загърбете егото си и звъннете на когото обичате“, завършва трогателната си изповед Петканов, който не спира да тъгува за Милен Цветков.

„Направих това видео, защото имам нужда да си споделя болката и защото искам синът ми да го гледа един ден, и да разбере, че истинските приятели са завинаги и затова трябва да си прощават. За 9-те години, в които имах привилегията да работя за Милен през предаването са минали десетки абсурдни и скандални случаи, свързани с беззаконието по пътищата и последващата неадекватност на съдебната ни система. Ако българският съд се изгаври и този път аз сериозно ще обмисля варианта да емигрирам със семейството си някъде, където хората носят строги последствия за престъпленията си.

Далеч съм от мисълта, че в „белите“ държави всичко е изрядно, но тук усещането ми е, че масово в затвора с ефективни присъди влизат кокошкари, а големи (разбирайте заможни и с контакти) престъпници и убийци „лежат“ по общежития и болници и накрая ги освобождават предсрочно с голям аванс. Не било сигурно кой управлявал…. и кой знае още какви безумни вратички в законите ще се търсят и използват, но ние да не сме някакви примати. Стига вече безобразия с невинни хора, мачкани и убивани в гръб от пияници и наркомани! СТИГА ВЕЧЕ! Отдавна ни писна“, пише още в емоционалната си изповед във Фейсбук Даниел Петканов.

Даниел Петканов погоди подъл номер на съпругата си: Александра е повече от бяснаДаниел Петканов погоди подъл номер на съпругата си, моделката Александра. Известният с прозвището „Л…Jul 17 2019vijti.com

Източник:лупа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!