Гущерова се похвали с гардероб като на Джей Ло – вижте кралския ѝ будоар (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неведнъж сме хвалили Светлана Гущерова заради безупречния ѝ моден вкус. Както подобава на жена с възможности (и голяма доза суета) като нея, милионерската съпруга има не обикновен гардероб, а цяла гардеробна стая !

Красавицата не крие, че голяма част от дрехите й са дело на най-добрите световни брандове, а обиколките из модните бутици на Милано и Виена явно са я научили как трябва да съхранява своите дизайнерски трофеи.

Неотдавна се разбра, че покрай раждането на второто им дете, сем.

Гущерови са се нанесли в нова къща, в чийто интериор преобладават светлите цветове. Не е ясно на колко етажа е тя и с колко стаи разполага, но явно са предостатъчно, че цяла стая и то никак не малка, да бъде оборудвана като личен гардероб на Гущерова .

Гущерова гардероб

Помещението по мащаби напомня гардероба на Дженифър Лопес, която пък се гордее със своите дизайнерски колекции дрехи и обувки:

Джей Ло гардербо

В модният храм на бившата плеймейтка и настояща бизнесдама всичко изглежда подредено по конец, издават сторитата й в Инстаграм, и по нищо не отстъпва на гардеробната на Ким Кардашиян, например. В последно време Гущерова използва помещението и като моден подиум и разхожда измежду рафтовете с дрехи пижамите от собствения си бранд.

Светлана Гущерова гардероб

Светлана Гущерова готви в златни съдовеБившата плеймейтка и настояща милионерска съпруга Светлана Гущерова смая телевизионните зрители с лу…Jan 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!