Генка Шикерова с брутални разкрития за далаверата Koвид и какво трябва да пием веднага, за да се спасим!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разследващата журналистка Генка Шикерова, която работеше заедно с Милен Цветков в предаването „Алтернативата“, направи брутални разкрития за далаверата, наречена Covid-19. И огромния риск за живота, който можем да преодолеем лесно, но никой не ни го казва.

Генка Шикерова разкри далаверата с коронавируса и важна истина за лечението му

Текстът се разпространява в социалната мрежа като самата журналистка не изписва лекарства и не препоръчва да се пие нищо, без преглед при лекар. Публикацията съдържа открития на италиански лекари и техните препоръки как да избегнем образуването на тромбози в кръвта. Нещо, което е доказано вече при коронавирус.

Една учителка остана завинаги на 59, коронавирусът я победиУчителка от Иновативно средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ е починала от коронавирус. Веселка А…Nov 12 2020vijti.com

Първо обаче се разкрива как държавата печели цифром и словом над 350 000 лева ежедневно от тестовете за коронавирус, които вървят на цена от 90 до 120-130 лева.

Страшната истина е, че хората се изследват за вирус, а в Италия отдавна са разбрали, че това не е вирус, а бактерия. Бактерия, която представлява сериозен риск за живота, ако не се вземат нужните мерки навреме. Те са простички и лесни, но никой не си прави труда да ни го каже.

„Италия, където беше ад през пролетта, победи коронавируса, когато започнаха да лекуват хората именно от тази бактерия. Оказа се, че това е една вътрешно-съдова коагулация или тромбоза. А лечението се състои в приема на антикоагуланти, антибиотици и противовъзпалителни лекарства.

На първо място обаче е АСПИРИНЪТ!!! И това го обявиха италиански лекари след аутопсии на пациенти. Тези лекари доказаха, че респираторите, които масово се използват при лечението на тежко болните пациенти, не само не помагат – те са изключително опасни и противопоказни“, пише в текста в мрежага.

Именно по тази причина и наличието на бактерията, СЗО премахва твърдението за глобалната пандемия. В разкритието се дават точните указания за това какво трябва да направим, ако почувстваме неразположение.

Вместо да хукваме да си правим тестове, 99,9 процента от които излизат положителни, трябва веднага да приемем аспирин от 100 mg. Взимаме парацетамол или апронакс – това са лекарствата, които здравното министерство в Италия разпорежда да се изписва на пациентите.

И резултатът не закъснява – хората започват да оздравяват, а само в рамките на един ден са освободени и изпратени по къщите си 14 000 пациенти.

Запомнете тази информация и я предайте на близките и познатите си, защото тя е в състояние да спаси живот! И бъдете здрави!

Турското семейство, което създаде ваксината срещу коронавирусаАмериканският фармацевтичен гигант Pfizer и германската компания Biontech обявиха, че още този месец…Nov 12 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!