Внучката на Тодор Колев: Бременна съм!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Теодора Кулева е бременна в шестия месец. „Да, със съпруга ми чакаме бебе”, призна лаконично внучката на големия Тодор Колев пред репортер на Lupa.bg. Красивата актриса се омъжи за приятеля си – британеца Джоузеф Гууд, през януари и оттогава живее в Лондон.
„Повечето време сме там, опитвам се да идвам често в България заради семейството”, не скри 26-годишната Теодора.

Другият Тодор Колев – когато завесите паднатТой не бил комедиант в живота, а по-скоро тъжен човек. Обичал да седи в тишина и да има своите момен…Oct 25 2019vijti.com

Според нея правнучето на Тодор Колев се чака в края на февруари 2020-а.

Актрисата завършва НАТфИЗ „Кръстю Сарафов” в класа на проф. Ивайло Христов. Когато решава да учи в академията, тя кандидатства, без никой да знае за родството ѝ с Тодор Колев.

Теди става позната на зрителите с ролята си на д-р Албена Войнова в пети сезон на „Откраднат живот”. Нейната героиня е в сложни взаимоотношения с Петър Захариев, който открива, че тя е негова дъщеря от връзка в младостта му.

Преди време Теодора сподели, че пази мил спомен от дядо си.

„Едно копринено шалче с изрисувани малки тенис ракети, което той ми донесе от Австрия. Не го нося обаче, стои вързано вкъщи на една лампа. Също така си пазя една златна монета, кръст, който той ми е купил от сергия във Венеция, едно дървено човече”, разказа хубавицата.

Източник: ЛУПА

Голямата любов на Тодор Колев проговори: Завинаги оставаш с менВтората съпруга на големия Тодор Колев – Йорданка, с която той изкарва най-дългия си брак, наруши дъ…Sep 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!