Вижте с кого купонясва Мая Манолова (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мая Манолова е преустановила ходенията в салона на личната си фризьорка Петя Тоткова и вече я канела да ѝ прави сешоар в дома си, издават близки до кандидатката за кмет на София. Оказва се, че отношенията между двете дами са повече от професионални и през последните 5 години коафьорката е сред най-приближените до Манолова хора.

Мая Манолова катастрофира отново – крие се на задната седалка след удар в София (СНИМКИ)Мая Манолова отново катастрофира, след като вчера участва в дебат за пътната безопасност. Инцидентът…Oct 12 2019vijti.com

„Ретро“ се сдоби с уникални кадри от женските партита на бившата омбудсманка, която обича да посещава класни ресторанти в компанията на антуража, грижещ се за визията ѝ. На по бутилка вино Мая се събира, освен с фризьорката си, и с популярната сред звездите гримьорка Биляна Симеонова. Тя е човекът, на когото Манолова се доверява за макиажа си за всеки по-важен повод – официални снимки за кампании, тв изяви и дори за сватбата си с Ангел Найденов през 2016 г.

Въпреки че кандидатката за кметския стол на столицата имала топли отношения със стилистките си, все пак си заплащала като редови клиент всяка услуга. Проста справка показва, че само за година Манолова пръска средно по 12 450 само за изрядната си прическа. Справка с ценоразписа на фризьорката ѝ Петя сочи, че измиване и сешоар на косата, каквито стана ясно, че Мая си прави всеки ден (а не два-три пъти седмично), с изключение на някои уикенди, струват по 50 лева. Прическите за по-специални случаи не влизат в грандиозната сума, равняваща се на 56 минимални пенсии, или средствата, които обикновеният български пенсионер получава приблизително за 5 години.

Макар коафьорката на Манолова да ѝ се пише първа приятелка и поддръжничка, вече е побързала да се възползва от шумотевицата около фризурите на ВИП клиентката си, за да си направи безплатна реклама. От близо седмица в официалната страница във „Фейсбук“ на салона на Петя, която е възпитаничка на стилист Капанов, вървят непрестанни реклами на студиото за красота, хвалещи златните ѝ ръце и увещаващи потребителите на социалната мрежа да си запишат час там.
Източник: Ретро.бг

Важи ли за Мая Манолова: Вълкът кожата си мени, но нравите неБогато финансираната компания на едната кандидатка за кмет на София Мая Манолова напълно доминира ме…Oct 10 2019vijti.com




[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!