Вижте къде Бербатов се наслаждава на лятото в прегръдките на своите дъщери / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Повечето хора отрано правят планове как да прекарат лятото, надявайки се да го изпълнят с възможно най-много вълнуващи мигове, за да разнообразят тягостната рутина, в която съществуват през останалата част от годината. Само че, както се казва, всяко правило има своето изключение, а в този конкретен случай неговото име е Димитър Бербатов, който наскоро нагледно показа, че изобщо не е необходимо човек да обикаля земното кълбо с куфар в ръка, за да изпита удоволствие от жаркия сезон, тъй като понякога то се намира по-близо, отколкото предполага. И ако се питате къде го откри носителят на наградата „Златна обувка“, отговорът е съвсем лесен – в своя дом.

По принцип футболистът е от онези популярни личности, които макар и да са си направили профил в някоя социална мрежа, предпочитат да държат личния си живот далеч от него, избягвайки да публикуват случващото се с тях извън ярките светлини на прожекторите. Въпреки това понякога той все пак решава да задоволи любопитството на своите почитатели, надигайки тежката завеса, която умишлено е спуснал над ежедневието си, а те с радост надничат зад нея.

Така например спортистът сподели като 24-часова история в личния си Инстаграм акаунт трогателна снимка, с която показа на своите над седемстотин хиляди последователи в платформата как релаксира през топлите месеци, когато не му се налага да бъде дори близо до терена. Изображението е заснето в просторния двор на къщата, намираща се във Великобритания, в която рекордьорът по голове за националния отбор на България живее със семейството си. На него той си почива, припичайки се гол го кръста, наслаждавайки се на слънчевите лъчи, като същевременно е прегърнал порасналите си дъщери Дея и Елия, които стоят от двете му страни, сгушили се в неговите обятия.

В едно от тъмните стъкла на очилата на Бербатов се отразява голям чадър, което може да означава, че макар да не е влязъл в кадър, до тях вероятно има открит плувен басейн, който със сигурност би допълнил чудесно впечатляващата градина на имота, в която цари истинско спокойствие. За него определено допринася и впечатляващата зеленина, изпълнила фона на умилителната фотография, разкриваща съкровения миг между бащата и неговите деца, която се набива на очи.

За последно, когато Димитър показа всички членове на семейството си, бе в навечерието на 2021 година. Тогава той качи изображение, на което позира в гръб, прегърнал трите дами, заемащи специално място в сърцето му – половинката му Елена и двете им наследници, наблюдаващи празничните фойерверки от двора на същата къща. В миналото Димитър ревностно криеше лицата на момичетата си, но с времето това се промени.

Освен това първата поява на любимата му в неговия акаунт бе чак година по-рано, когато той публикува поредица от снимки, направени през лятната им ваканция, която прекараха край плажната ивица. Тогава фотографиите му, трогнали неговите фенове, бързо получиха над 64 хиляди харесвания и множество пожелания да бъдат все така сплотени и да се обичат.

Снимки от тузарската почивка на Бербатов и фамилия за 700 евро на нощ (Снимки): Един от най-знаковите родни футболисти, Димитър Бербатов , заведе семейството си на заслужена морск…Jul 18 2021vijti.com


Източник: struma

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!