Български лекар скъса оковите, направи деня на министър Ангелов и Кунчев черен: Истината!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Д-р Георги Тодоров, член на Контролната комисия на Българския лекарски съюз, призова своите приятели във фейсбук да се обадят на министър Костадин Ангелов и главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев, за да коментират готвения тотален блокаж на държавата, установи репортер на Narod.bg.

Д-р Малишева: От кръвната група зависи как ще изкарате коронавируса – хората с тази кръв са най-защитени: Учените от близо година търсят връзка между коронавируса, неговите симптоми и кръвната група на чо…Feb 23 2021vijti.com

За целта д-р Тодоров оповести и джиесем номерата на двамата първенци от Националния оперативен щаб.

Ето какво точно написа топ медикът:

За предлаганите от министъра Ангелов мерки, предложени всъщност от Кунчев, който не е никакъв лекар, моля да дадете вашите мнения за всяка от предложените нови и негови мерки на тел: 0887 ** ** 64 Ангел Кунчев. Мненията може да са негативни или позитивни, може да ги споделите с лицето, което предлага да ви затворят бизнеса и живота и на *******@abv.bg.

Същото се отнася и за недоучилия медицина Костадин Ангелов, неговия телефон за споделяния от ваша страна на вашите мисли и чувства за ограбването ви или за вашето съпричастие с предлаганите мерки е: 08*8 ** ** 75, понеже ги предлага той, е може би по-важен и от Кунчев.

Аз пък съм на път да обявя гражданско неподчинение! Защо да се подчинявам на безумията на страха, насаден от същите тези хора, разобличен като страх от водещите психиатри в страната ни. Събрали сме се здравомислещи лекари в Алианса ни! Страхът не спира смъртта, страхът спира живота!

Децата от яслите ще ги гледат чиновниците от РЗИ, от детската градина тези от МЗ, а учениците ще учат онлайн, докога? Обадете им се на двамата на власт, да ги питате. Искате ли телефона на Б. Борисов, кажете само, давам и двата!

Бащата на най-младата жертва на COVID-19 у нас: Няма хуманност у голяма част от лекарите и няма коронавирус„Няма хуманност у голяма част от лекарите и няма коронавирус“, заяви в предаването „ЕвроДикоф“ адвок…Mar 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!