Бременната Йоанна Драгнева купи бебешката количка на Кейт Мидълтън за два бона! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изключително изтънчени избори прави Йоанна Драгнева . Лъчезарната певица е в очакване на своето второ дете и вече е стартирала подготовката за новия член на семейството.

Именно по време на пазаруването за бебето Йоанна избра да си представи, че е Кейт Мидълтън или поне да се доближи малко до кралската особа.

Драгнева избра да купи бебешка количка , чиято марка е любима на английската династия от 1877 г. насам. Количката за нероденото й дете е с колосалната цена от над 2000 лева!

Дъщеричката на Емилия като красива фея на 5-тия си рожден ден! Майка ѝ се скри (Снимки): Отсъствието на Емилия от социалните мрежи продължава, а феновете се питат какво ли се случва с люб…Oct 4 2021vijti.com

Йоанна Драгнева количка

„Кейт Мидълтън е отгледала децата си и се ползва от цялото кралско семейство от 1877 г. насам!“, хвали се с покупката си Йоанна, която беше общински съветник в Столична община.

Макар двегодишната й дъщеричка Аннмари да не е била отглеждана като малката принцеса Шарлот, малкото й братче или сестриче ще бъде обсипано с внимание като принц Джордж.

„И ние можем да се почувстваме като част от кралската фамилия“, отдъхва си половинката на телевизионера Мирослав Димитров. Певицата и тв водещият очакват второто си дете през февруари, пише столичен ежедневник.

Симона Загорова празнува рожден ден без бащата на детето си – разделиха ли се? (Снимки): Вчера гласовитата дъщеря на Глория, Симона Загорова , отпразнува 25-ия си рожден. Специалният повод…Oct 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!