Браво на Тони Димитрова! Певицата стана доброволец заради вируса – ето как помага на нуждаещите се:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Във време на извънредно и кризисно положение е важно да посочваме добрите примери – тези, които помагат на останалите, понякога дори с риск за собственото си здраве. Тази сутрин ви разказахме трогателната история на двама лекари в „Пирогов“, които се намират в сърцето на заразата, а ето че сега в полза на обществото се включи не кой да е, а усмихнатото лице на родната музика – Тони Димитрова.

Певицата направи нещо, което предизвика много емоционални реакции в социалната мрежа.

Повлияна от това, което се случва в България след обявяването на извънредно положение, любимката на бургазлии взе решение да помага активно.Тони стана доброволец във вирусната извънредна ситуация и предлага помощта си в Бургаската община. Тони помага на хора в нужда, както се изразява нейна близка позната в социалните мрежи – „без излишно афиширане, без излишни думи и показност“.

Тони Димитрова доброволец

Изпълнителката получава редовно задачи как да помага на възрастните хора, които най-често се нуждаят от храна и лекарства. За тях са открити специално и две горещи телефонни линии.

„Сега не е време за песни, а да помагаме. Важно е да помагаме. Животът е прекрасно място и за да останем по-дълго в него, трябва да си останем известно време вкъщи“, написа Тони след обявяването на извънредните мерки в страната.

Тони Димитрова

И макар в Бургас все още да не е регистриран случай на заразен с коронавирус, не само Тони Димитрова, но и всички бургазлии правят нужното, за да изпълняват това, което е необходимо в подобна ситуация.

Доктор от Китай обяви кога можем да очакваме края на коронавирусаКоронавирусната пандемия може да свърши през юни, ако страните се мобилизират да се борят с нея. Тов…Mar 17 2020vijti.com

Източник:зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!