Борис Даскалов обяви убиецът на Васко Илиев, Фатик, Кюлев, Мечката. Паролата за ликвидирането им била

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Два въпроса: Кой създаде и кой ликвидира десетки знайни и незнаи герои на прехода или т.нар. мутри?

Дали отговорът на тези два въпроса не е един и същ?

Тази загадка продължава да витае и да се обсъжда до ден днешен.

Само още 6 месеца и убийците на боса на ВИС Васил Илиев ще останат завинаги ненаказаниСамо 6 месеца остават на убийците на боса на ВИС Васил Илиев да се спотайват. После законът не ги ло…Sep 24 2019vijti.com

Боби Даскалов разказва: “Държавата очисти Васил Илиев, Емил Кюлев, Фатик, Жоро Мечката. Имаше едно управление в нашата служба, в което сядат няколко човека, вадят досието на човека Х и разискват каква е неговата съдба. И като решат, че е такъв като Стефан Мирославов – Крушата, Васил Илиев или други бандитчета, които са се самозабравили, казват – той отива на закуска.

Тоест – на заколение.”
С тези думи започва уникалната си изповед пред “България Днес” Борислав Даскалов. Шест години и половина той работи в легендарната служба “Управление за безопасност и охрана” (УБО) и е един от персоналните охранители на Тодор Живков.
Седемкратният републикански шампион по карате познава отвътре тайните на охраната на Тато, която и до днес той смята за най-добрата у нас.

Наред с тайните на държавния апарат за неутрализиране на външни атаки Даскалов е наясно и с кървавото отношение на УБО към самозабравилите се бандити и мутри. Най-вече за емблематичните имена на 90-те години.

продължение в https://www.bgdnes.bg/Article/7569413

Любимият фотьойл на Васил Илиев: Висаджията всеки път сядал само в това креслоТова е фотьойлът в който е сядал всеки път президентът на застрахователната фирма „ВИС-2″ Васил Илие…Aug 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!