Бойко, ето Мата Хари 2 с кого ти слага рога!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чисто нов скандален сигнал получи Narod.bg на редакционната поща. Главни действащи лица са старата ни познайница Н. Трифонова, Б.Борисов и към тях внезапно се присъединява бившият шеф на Столичния общински съвет Антоан Николов.

Narod.bg публикува пълния текст на сигнала, който разкрива поредните скандални подробности около вече популярната спалня на ББ.

Извънредно положение! Учителите в Бояджик отказаха да се ваксинират. Борисов праща хора да гиСтана ясно, че се налага  правителството да се намеси и „да посъветва“ селски учители да си поставят…Jan 22 2021vijti.com

Н.Трифонова е била уредена от Боко за водеща на пародията футболист на годината. Тя продължава с издънките. Срича сценария, по време на интервютата с чужденци на английски гледа като мисирка без да вземе участие.

Бойко признал, че Н.Трифонова е най-красивата жена, с която е бил интимен

„Госпожицата“ сама се похвали в гримьорната: „Колкото повече пишат за мене, толкова по-гот. Аз съм звезда, незаменима съм“.

Н.Трифонова толкова вирнала нос, че с нея не можем да говорим ние, колегите. Не може да скрие самочувствието си на велика мисирка дори на снимките от церемонията „Футболер на годината“.

Гордата Н.Трифонова използвала Тиквун, както тя го нарича, за реклама и прикритие на истинския си любовник седесар – Антоан Николов и заможен бизнесмен.

Тя се опитва да му разбие семейството, но неуспешно.

Николов я поощрявал да говори, че има връзка с ББ, така жена му нямало да го заподозре, а Н.Трифонова да бетонира позициите си в бТВ, която както всички знаят е собственост на ББ.

Трифонова заплашвала и че Петя Дикова няма да види повече ефир в бТВ заради баща си Сашо Диков.

Антоан Николов също има интерес да злепостави ББ чрез Трифонова.

Спомнете си кой го би преди години – ББ. (Narod.bg припомня, че през 1998 г. се стигна до физически сблъсък между Антоан и Бойко. Николов пресякъл пред джипа на Бойко, Борисов слязъл и ударил два шамара на Антоан. Срамната случка разказва тогавашният вътрешен министър Богомил Бонев. По думите му тогава фирмата на Борисов ИПОН загубила разрешителното.)

Сега му праща любовницата си за подигравки, подигравки по адрес на Баце пуска и Николай Бареков, който също е пробвал Н. Трифонова преди години веднъж, но не останал доволен от употребата и сега ехидно се гаври с Баце публично във Фейсбук.

И докато Бобокова и Сечкова са мацки, Н.Трифонова си е с вид на обикновена фолкаджийка.

Бенатова за Борисов: На погребението на Живков беше прост разпоредител! Сега е болен!Миролюба Бенатова яко подреди премиера Бойко Борисов, видя 365 Новини! Журналистката Миролюба Бенат…Jan 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!